به گزارش مازند اصناف؛ هاشم یکهزارع در مورد جزئیات قرارداد جدید ایران خودرو با شرکت پژو با بیان اینکه این قرارداد در ۲۰۰ صفحه تنظیم شده است، اظهار داشت: در این قرارداد تولید سه مدل از محصولات پژو دیده شده که یکی از آنها پژو ۳۰۱ است که قیمت آن را در شرایط فعلی ۵۸ میلیون تومان پیشبینی میکنیم.
وی ادامه داد: پژو ۲۰۸ نیز یکی دیگر از محصولات مورد توافق است که قیمت آن ۶۸ میلیون تومان برآورد میشود و علاوه بر این پژو ۲۰۰۸ به عنوان محصول مشترک دیگر با قیمت ۷۷ میلیون تومان پیشبینی شده است.
مدیرعامل ایرانخودرو با اشاره به اخبار منتشر شده در برخی رسانهها مبنی بر اینکه بحث ایران خودرو و پژو، یک توافقنامه بوده، نه قرارداد، گفت: آنچه مورد امضا قرار گرفت، قرارداد بود، نه توافقنامه و اینکه برخی رسانهها عنوان کردند توافقنامه بوده است، اشتباه بود.
وی با بیان اینکه در قرارداد امضا شده با شرکت پژو یک بسته حمایتی - خسارتی پیشبینی شده است، افزود: در این بسته ۲۰۰ میلیون یورو خسارت پیشبینی شده است.
یکهزارع با بیان اینکه در تولید مشترک با پژو هزینه رویالیتی (حق لیسانس) حداقل است، افزود: یک شرکت مشترک با حضور قطعهسازان ایرانی و فرانسوی تشکیل خواهد شد که این شرکت سهام یکی از شرکـتهای زیرمجموعه ایران خودرو را خواهد خرید و تولید مشترک قطعه از این طریق صورت میگیرد.
به گفته وی، در سال اول تولید مشترک با شرکت پژو میزان داخلیسازی محصولات ۴۰ درصد پیشبینی شده که این رقم بعد از ۴ سال به ۷۰ درصد خواهد رسید.
مدیرعامل ایرانخودرو با بیان اینکه محصولات مشترک تولیدی با پژو از اسفند ۹۵ تا اردیبهشت ۹۶ به بازار عرضه خواهد شد، در مورد نحوه قیمتگذاری این محصولات گفت: باید ببینیم در آن زمان قیمت خودرو براساس چه مکانیزمی تعیین میشود.
یکهزارع تصریح کرد: تولید ۲۰۰ هزار خودرو در قرارداد مشترک با پژو پیشبینی شده که این تولید از سایت ایرانخودرو شروع میشود و به یک جای مستقل میرود.
وی در پایان، شرکت فیات را به عنوان شریک جدید ایرانخودرو معرفی کرد و خاطرنشان کرد: در همکاری ایرانخودرو با بنز نیز موضوع تولید مشترک به طوری دیده شده که ۵۱ درصد سهام متعلق به شرکت بنز باشد.
مدیرعامل ایرانخودرو در حالی از پیشبینی خسارت ۲۰۰ میلیون یورویی در قرارداد مشترک با پژو خبر داد که برآوردهای انجام شده از خسارت ۸۰۰ میلیون یورویی ایران به دنبال خروج یک شبه کارشناسان پژو حکایت دارد.
فارس
ارسال دیدگاه