به گزارش مازند اصناف؛ ربیع فلاح ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نخستین جشنواره ملی هوانوردی که در مرکز علمی کاربردی سیمرغ (سکان) در حال برگزاری است، اظهار کرد: دانشگاههای ما که روزگاری در مقوله آموزش حرکت میکردند، امروز در اقتصاد کشور نقش مهمی را دارند و پس از پژوهشمحوری اکنون در مسیر کاربردی شدن قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه امروز علمی میخواهیم که اقتصادمحور و کاربردی باشد، افزود: جشنواره هوانوردی یک کار جدید در مهد دلیران و بزرگانی چون شهید کشوری است که باید با عملیاتی و اقتصادی کردن رشته هوانوردی، اهداف این شهدای بزرگ را دنبال کنیم.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه بعد از انقلاب همواره در بخش هوانوردی با تحریمهای شدید مواجه بودیم، گفت: حتی یک قطعه کوچک را از ما دریغ میکردند و بیش از دوسوم ناوگان هوایی ما از کار افتاده است و قابلیت استفاده ندارد، با قراردادی که پس از تحریم برای ورود هواپیما بسته شده است، فرصت خوبی برای اشتغالزایی بوده که باید از همین کارگاههای آموزشی و متخصصان داخلی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: اکنون در شرایطی قرار داریم که به مدد دانشمندان هستهای، توانمندیهای تیم مذاکره کننده هستهای و دانش هستهای بومی، شرایطی ایجاد شد که هم سیاستهای هستهای در جای خود قرار بگیرد و هم دنیای جدیدی بهروی ایران باز شده است.
فلاح با اشاره به اینکه استعدادهای فراوانی در بخش هوانوردی از خطه مازندران برخاستهاند و این ظرفیت در استان وجود دارد، اظهار کرد: افراد باید شناسایی و بهصورت هدفمند پرورش داده شوند و باید از سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی در این زمینه نیز نهایت بهره را انجام دهیم.
نماینده عالی دولت در مازندران گفت: مشکلات اقتصادی داریم اما توانمندیهای زیادی نیز چون اساتید، دانشجویان و نخبگان در دانشگاهها وجود دارد که بسیاری از اساتید و نخبگان ما از چهرههای ملی و منطقهای هستند.
فلاح با اشاره به اینکه 15 درصد جمعیت مازندران از قشر دانشجو هستند و باید آنها را در جهت لازم برای کسب نتیجه مطلوب سوق بدهیم، افزود: در مازندران و در بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات قراردادهای خوبی با شرکتهای خصوصی بستیم که حجم آنها بیش از 700 میلیارد تومان است.
وی با اعلام اینکه بهزودی خدمات موبایلی نیز در مازندران راهاندازی میشود، افزود: توسعه دولت الکترونیک و اصلاح ساختار ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ما بسیار حائز اهمیت است، لذا باید از فناوریهای نو در افزایش خدمات تولید و اشتغالزایی استفاده کنیم.
وی در پایان گفت: یکهزار و 200 مرکز علمی و آموزشی کاربردی در مازندران داریم که یک فرصت بینظیر برای مازندران محسوب میشود.
فارس
ارسال دیدگاه