کارخانجات تولید آرد مازندران تنها از 30 درصد ظرفیت خود استفاده می کنند
مديرعامل شرکت غله و خدمات بازرگاني منطقه 2 کشور:

کارخانجات تولید آرد مازندران تنها از 30 درصد ظرفیت خود استفاده می کنند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;"> مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به اینکه کارخانجات تولید آرد استان تنها از 30 درصد ظرفیت خود استفاده می کنند؛ گفت: اگر سهمیه ای که دولت به کارخانجات آرد می دهد قطع شود، نصف این واحدها با تعطیلی مواجه خواهند شد.<br /> </span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف؛ جلسه بررسی مسائل و مشکلات کارخانجات آرد استان مازندران با حضور مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، نماینده دفتر اقتصادی استانداری، مدیران کارخانجات آرد استان، مدیران و نمایندگان بانک های استان و نمایندگان سایر دستگاه های اجرایی ذیربط در محل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور برگزار شد.


رمضانعلی ملک صبح امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات کارنجات آرد مازندران ضمن بیان اهداف اصلی تشکیل این جلسه و همچنین دستوراستاندار پیرامون اجرایی شدن یادداشت تفاهم تنظیمی استانداری مازندران با کشورهای همسایه از جمله قزاقستان، اظهار کرد: باید با استفاده حداکثری از توانمندی کارخانجات آرد استان به اهداف مهم دولت یعنی توسعه صادرات و ارزآوری برای کشور نزدیک شویم.


وی با بیان اینکه این جلسه با محوریت صادرات کارخانجات آرد برگزار شده است؛ افزود: با توجه به توفیق دولت تدبیر و امید در عرصه بین المللی در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری و برطرف شدن موانع و مشکلات جهانی پیش روی جمهوری اسلامی ایران فرصت مناسبی است تا واحدهای تولیدی از آن بهره کافی ببرند.


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه صادرات باید شاه بیت گفتمان ما باشد؛ تصریح کرد: باید بستر مناسبی برای توسعه صادرات و جهش صادراتی با توجه به فضای جدید بین المللی فراهم گردد.


ملک با اشاره به اینکه کارخانجات تولید آرد استان تنها از 30 درصد ظرفیت خود استفاده می کنند؛ گفت: اگر سهمیه ای که دولت به کارخانجات آرد می دهد قطع شود، نصف این واحدها با تعطیلی مواجه خواهند شد.

وی اضافه کرد: باید بخش خصوصی کارآمد باشد و ابتکار و خلاقیت در آن ها وجود داشته باشد.


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با تاکید بر واردات موقت گندم و صادرات آرد، خاطرنشان کرد: در زنجیره گندم، آرد و نان می توان حداقل 10هزار شغل در استان ایجاد کرد.


ملک متذکر شد: با توجه به اینکه مرزهای عراق برای صادرات آرد کشور ترکیه بسته شده است، این بهترین فرصت برای کارخانجات آرد استان جهت حضور حداکثری در بازارهای عراق می باشد.


وی تاکید کرد: با نهایی شدن مباحث مربوط به برجام باید از فضای جدید ایجاد شده برای اقتصاد کشور در عرصه بین المللی حداکثر استفاده را کرد. وی افزود: تنش های ایجاد شده میان کشورهای منطقه فرصتی مغتنم بدست داده تا استان مازندران بتواند جایگاه ویژه ای را در صادرات کالاهای مورد نیاز کشورهای همسایه خصوصا آرد مصرفی این کشور ها کسب نماید.


مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در پایان اظهار امیدواری کرد: با حمایت دولت کریمه و بکارگیری توان حداکثری کارخانجات آرد باید برگی جدید از دفتر افتخارات صادرات استان مازندران ورق بخورد.


انتهای پیام/





ارسال دیدگاه