به گزارش مازنداصناف سردار رضا ترابی در نشست مشترک فرماندهان نواحی، بانک مهر اقتصاد و دانشگاه علمی کاربردی هرمزگان اظهار داشت: کارشناسان با بررسی طرحهای ارائه شده متناسب با شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناطق، نتایج را اعلام و مشاورههای لازم را جهت موفقیت به مجریان انتقال دهند.
وی با اشاره به تفاوت اقلیم شهرستانهای استان و یکسان نبودن آب و هوا تاکید کرد: دقت شود تا طرحهای اقتصاد مقاومتی در هرمزگان بر اساس ظرفیتهای بومی استان اجرا شود تا تاثیرگذاری مناسبی داشته باشد.
سرهنگ محمدرضا آران، مسئول سازمان بسیج سازندگی هرمزگان در ادامه با برشمردن حوزه فعالیتهای مشترک سه مجموعه حول محور اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی یک راهبرد مهم برای برونرفت از مشکلات اقتصادی کشور است.
آران تصریح کرد: ظرفیتهای دانشگاه علمی کاربردی بهترین فرصت برای عملی کردن اقتصاد دانشمحور است.
وی با اشاره به توانمندی دانشجویان این دانشگاه افزود: برای فراهمسازی زمینه اشتغال و شکوفایی استعداد این دانشجویان باید تسهیلات بانکی عرصههای اقتصاد مقاومتی یا صنایع تبدیلی را به این توانمندی پیوند زد.
آران تاکید کرد: بسیج سازندگی هرمزگان با آغوش باز از طرحها، پژوهشها و پایان نامههای دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی حمایت میکند و این امر را ضامن پیشرفت فنی در امر بومیسازی اقتصاد مقاومتی میداند.
مدیرکل بانک مهراقتصاد هرمزگان نیز در این نشست با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، بیان کرد: بانک مهر اقتصاد با اعطای تسهیلات ۱۶ و ۱۸ درصد در قالب عقود اسلامی از متقاضیان اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی حمایت میکند.
رئیس دانشگاه علمی و کاربردی هرمزگان نیز در این جلسه با ابراز تمایل از همکاری با سازمان بسیج سازندگی، افزود: این دانشگاه با تشکیل کارگروه ویژه فرصت همکاریهای بیشتر در زمینه اقتصاد مقاومتی را دنبال میکند.
تراز
ارسال دیدگاه