به گزارش مازنداصناف آیا تا به حال شده که به طور اتفاقی گوشی شما درون سینک ظرفشویی سقوط کرده یا اینکه لیوان پر از آب بر روی آن واژگون شده باشد؟
همانطور که می دانید آب و رطوبت جز یکی از قاتلان مسلم گوشی و تبلت شما محسوب می شود.در این گزارش به شما میگوییم در صورتی که تلفن همراه و یا تبلت شما خیس شد چه باید بکنید؟! با این ترفندها و روش ها می توانید تبلت و گوشی خیس شده خود را قبل از غیر قابل استفاده شدن نجات دهید.
آموزش چگونگی نجات تبلت و گوشی خیس شده
۱- گوشی خود را سریعا از آب خارج کنید
در صورتی که گوشی شما در آب غوطه ور شده است باید سریعا آن را از آب خارج کنید زیرا فقط چند ثانیه زمان لازم است که آب از طریق سوراخ میکروفون، ورودی شارژر، پورت USB و … وارد گوشی شود.
۲ -گوشی شما ممکن است زیاد آسیب نبیند اگر شما آن را زودتر از آب دور کنید
در صورتی که گوشی شما بیش از حد در آب غوطه ور شود، امکان خراب شدن آن بالاست اما اگر گوشی شما سطحی خیس شده است بهتر است سریعا آن را از آب دور کنید.
• در صورتی که در هنگام خیس شدن گوشی شما به شارژر برق متصل است بهتر است ابتدا فیوز اصلی یا اقدامات مشابه را انجام دهید.زیرا در این هنگام امکان برق گرفتگی نیز وجود دارد.
۳- پس از بیرون کشیدن تبلت یا گوشی خیس شده از آب، سطح آن را سریعا با حوله یا دستمال خشک کرده و باتری آن را در بیاروید
• اگر در آوردن باتری گوشی کمی طول می کشد، بهتر است زودتر از آن گوشی خود را خاموش کنید
• سعی کنید قبل از بروز این اتفاق، نحوه جدا کردن باتری از گوشی را در دفترچه راهنما مطالعه کنید
• همانطور که می دانید پس از خیس شدن گوشی، گارانتی آن از بین می رود، گوشی های هوشمند دارای یک تشخیص گر آب می باشند که در داخل شیار سیم کارت قرار دارد. این تشخیص گر پس از خیس شدن، رنگش از سفید به قرمز تبدیل می گردد.
۴-سیم کارت را از گوشی خارج کنید
سیم کارت ها اغلب در برابر آب مقاوم هستند،اما بهتر است برای جلوگیری از هر گونه مشکل آن را سریعا خارج کنید زیرا سیم کارت ها معمولا دارای اطلاعات شخصی مانند مخاطبین و پیامک های ذخیره شده و … می باشند. پس از خارج کردن سیمکارت ، محل قرار گرفتن آن را خشک کنید.
۵- دیگر موارد جانبی مانند کارت حافظه ، کاور و … را خارج کنید
۶- تمامی قسمت ها ، شیار ها ، ورودی ها و … گوشی و تبلت را با یک حوله خشک کنید
در صورتی که تمامی رطوبت را از گوشی خشک نکنید، ممکن است این آب به مدارات گوشی شما رسیده و باعث زنگ زدگی آن ها شود، پس از یک قطره هم نگذرید.
۷ -استفاده از جارو برقی برای بیرون کشیدن رطوبت
در صورتی که آب به داخل گوشی نفوذ کرده است، می توانید از جاروبرقی به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه برای بیرون کشیدن آب استفاده کنید.
در صورتی که خیس شدگی سطحی می باشد، این گزینه زیاد توصیه نمی شود.
۸ -از سشوار برای خشک نمودن گوشی استفاده نکنید
استفاده از سشوار حتی در حالت باد سرد برای گوشی ضرر دارد، زیر سشوار بر خلاف جاروبرقی که مکنده است، باد را به بیرون هدایت میکند و این می تواند دلیلی بر هدایت رطوبت به داخل و مدار الکتریکی گوشی باشد.
۹ -استفاده از یک ماده برای جذب رطوبت
ارزان ترین گزینه برای جذب رطوب باقی مانده در گوشی، برنج خام می باشد.شما می توانید با قرار دادن گوشی در یک پلاستیک حاوی مقداری برنج با قابلیت بسته شدن کامل در یا مواد جذب کننده دیگر این کار را انجام دهید.
۱۰ -گوشی خود را بر روی حوله جاذب قرار دهید
شما می توانید پس از خارج کردن گوشی از ظرف برنج، آن را به مدت ۴ تا ۶ ساعت بر روی حوله جاذب قرار دهید.
۱۱ -گوشی خود را برای آزمایش روشن کنید
پس از گذشت حداقل ۲۴ ساعت از انجام اقدامات نجات و چک کردن گوشی برای اطمینان از عدم وجود هر گونه رطوبت، می توانید گوشی خود را برای آزمایش سلامت روشن کنید.
۱۲ -در صورتی که گوشی شما روشن نمی شود، باتری آن را خارج کرده و با شارژر امتحان کنید
شاید شما نیاز به یک باتری جدید داشته باشید.
۱۳ -گوشی خود را به یک فروشنده مجاز نشان دهید
در صورتی که گوشی شما روشن نشد، این امکان وجود دارد که با تعمیرات دوباره روشن شود. پس بهتر است به یک فروشنده مجاز مراجعه کرده و گوشی خود را همراه با توضیحات مورد نظر نشان دهید.
۱۴ -در صورتی که شما مهارت و تجربه کافی را ندارید، هرگز قطعات گوشی را از یکدیگر جدا نکنید
جداسازی غیر حرفه ای قطعات و اجزای قاب گوشی به شدت می تواند مضر باشد.
صبحانه
ارسال دیدگاه