حمایت از تولیدات بومی طیور منافاتی با تولید مرغ‎های صنعتی ندارد
مسئول بسيج سازندگي مازندران:

حمایت از تولیدات بومی طیور منافاتی با تولید مرغ‎های صنعتی ندارد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-family: Tahoma;">مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران گفت: حمایت از تولید طیور بومی منافاتی با تولید مرغ&lrm;های صنعتی ندارد و برای آنها مشکلی ایجاد نمی&zwnj;کند.<br /> </span></p>

به گزارش مازنداصناف غلام‌رضا شریعتی در مورد حواشی به‌وجودآمده در مورد حمایت از توسعه پرورش طیور بومی، اظهار کرد: این تصور که حمایت سازمان بسیج سازندگی مازندران در توسعه پرورش طیور محلی در مقابل تولید مرغ صنعتی قرار دارد، امری نادرست است.

وی افزود: سازمان بسیج سازندگی مازندران خود را حامی تولید داخل می‌داند و به‌عنوان یکی از مجریان اقتصاد مقاومتی به‌دنبال تکمیل چرخه اقتصادی خانوار است و حمایت از تولیدات کشاورزی و دام و طیور با رویکرد بومی‌سازی، منافاتی با تولیدات صنعتی ندارد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران بیان کرد: اگر روزی تولید مرغ صنعتی دچار بحران شود و کشور را به چالش بکشاند، آیا نباید از پیش‌تر به فکر یک گزینه تکمیل‌کننده باشیم تا از بحران جلوگیری کنیم؟

شریعتی تصریح کرد: حمایت سازمان بسیج سازندگی مازندران در توسعه پرورش طیور محلی در راستای رونق‌بخشی و ایجاد اشتغال خانواده‌های کم‌درآمد است تا بتوانند منبع درآمد داشته باشند.

وی اضافه کرد: حمایت از تولید طیور بومی منافاتی با تولید مرغ‌های صنعتی ندارد و برای آنها مشکلی ایجاد نمی‌کند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا مازندران مرغ بومی را گزینه تکمیل‌کننده چرخه تولید مرغ صنعتی دانست و خاطرنشان کرد: بنای مقابله یا رقابت را با مرغ صنعتی نداریم بلکه به فکر کمک به اقتصاد خانواده‌های کم‌درآمد جامعه هستیم.

این مسئول ادامه داد: هدف بسیج، خودکفایی بسیجیان در اقتصاد خانواده است و با توجه به مبانی اقتصاد مقاومتی، از علاقه‌مندان تولید کشاورزی و دام و طیور حمایت می‌کنیم.

شریعتی یادآور شد: سازمان بسیج سازندگی خود را در مقابل تولید مرغ صنعتی نمی‌داند و خواهان پیشرفت و بالندگی مرغ‌های صنعتی است.

وی اضافه کرد: معتقدیم مصرف مرغ در کشور به حدی است که تولید طیور محلی برای تولیدکنندگان مرغ صنعتی مشکلی به وجود نمی‌آورد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی مازندران در پایان گفت: تولید مرغ بومی با کمترین هزینه امکان‌پذیر است و با حمایت درست می‌توان بسیاری از جوانان و علاقه‌مندان را وارد عرصه اشتغال کرد تا بتوانند از عهده هزینه‌های جاری زندگی برآیند.

 

 

 

 

منبع: فارس


ارسال دیدگاه