به گزارش مازنداصناف اگر این روزها در بازار به دنبال هدفونی مناسب بگردیم، شاید مد نظر ما، قیمت هایی در حوالی 50 هزار تومان باشد، چراکه در کنار دنیای بزرگی از هدفونها، هدستها و هدنزفری ها در داخل کشور، رنج و محدوده قیمتی، عموما متناسب با جیب خریداران معمولی و متوسط در جامعه است.
عموما مصادیق این بازار از یک هدفون ۲۰ هزار تومانی آغاز می شود و اگرچه تنوع این محصولات دوست داشتنی و کاربردی بسیار زیاد است، اما تفاوت قیمت فاحشی ندارند اما در این نوشته قصد داریم چند نمونه از هدفون های میلیونی در بازار ایران را برای شما معرفی کنیم؛ هدفونهایی که قیمت آنها بعضا به اندازه یک رایانه قدرتمند میرسد.
دسی بل: در هدفونها یکای تراز فشار صدا شناخته میشود.
رنج فرکانس: بازه یا محدودهی فرکانسی که قابل پوشش توسط هدفون شما است.
امپدانس: میزان مقاومت در Coil یا سیم پیچ هدفون را با نام امپدانس هدفون شناخته میشود. امپدانس با میزان بالا نیاز به پخش کننده قدرتمند دارد به همین دلیل از یک میزان به بالا برای پخش در دستگاههای موبایلی نیاز به آمپ حتمی است. اگر برای گوشی همراه قصد خرید هدفون دارید باید اهم آن در حدود ۳۲ باشد بالاتر از رقم ۸۰ برای افراد حرفهای با گوشهای تربیت شده مفید است. قیمت آمپهای مناسب در بازار گران هستند.
آمپ: تقویت کننده برای سیگنال های صوتی یا آمپلی فایر، هدفونهای امپدانس برای استفاده در هدفونهایی با خروجی پایین نیاز به این وسیله دارند.
گجت: دستگاه های هوشمند
Sennheiser HD 800
شرکت آلمانی سنهایزر را میتوان یکی از حرفهای ترین شرکتها در عرصهی موسیقی و هدفونهای با کیفیت معرفی کرد. این شرکت در کنار معرفی و عرضه هدفون های میان رده ۱۰۰ هزار تومانی بعضا مدلهایی فوق حرفهای را برای حاضران در صنعت موسیقی تولید میکند یکی از این هدفون ها مدل HD 800، هدفون آکوستیک باز است.
این هدفون با حساسیت ۱۰۲ دسیبلی و قدرت ورودی ۵۰۰ میلیوات تجربهای بی نظیر را برای دارندگانش به ارمغان میآورد. رنج فرکانس ۶ هرتز تا ۵۱ کیلو هرتز به همراه وزن ۳۳۰ گرمی و امپداس ۳۰۰ اهمی، HD 800 را به هدفون خواستنی تبدیل میکند. گجتهای معمولی قادر به پشتیبانی این هدفون به دلیل امپدانس بالای آن نیستند. برای استفاده از این هدفون کاربران باید آمپ مورد نظر را خریداری کنند. در کل گوش دادن به صدای فوقالعاده این هدفون نیاز به گوشهای تربیت شده دارد.
این محصول از ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تا ۵ میلیون ۵۰۰ هزار تومان در بازار ایران به فروش میرسد.
Beyerdynamic T1
یک آلمانی دیگر با تجربهای ۸۰ ساله در ساخت هدفونهای با کیفیت! بِیِرداینامیک با T1 حرفهای زیادی دارد تا برای علاقمندان به موسیقی بزند. امپدانس فوقالعاده ۶۰۰ اهم به همراه نوع اکوستیک نیمه باز به افراد حرفهای با گوشهای تربیت شده این امکان را میدهد تا با هدفون نیمه باز T1 تجربهای جدید از نقطه نظر شنیدن موسیقی داشته باشند.
حساسیت ۱۰۲ دسیبل و قدرت ورودی ۳۰۰ میلیوات هرچند کمتر از مدل HD 800 شرکت سنهایزر قرار دارد با این حال قدرت کافی برای یک گوش شنوا را خواهد داشت. وزن ۵۳۰ گرمی به همراه رنج فرکانس ۵ هرتز تا ۵۰ کیلوهرتز به نظر برای یک هدفون اطرف گوش (Over Ear ) کافی است.
قیمت این محصول در بازار ایران در حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.
Beyerdynamic T5p
بییرداینامیک برای حرفهای های علاقمند به هدفونهای پشت بسته مدل T5p را تولید کرده است. این محصول با قدرت ورودی ۳۰۰ وات، وزن ۵۳۰ گرمی و رنج فرکانس ۵ هرتز الی ۵۰ کیلوهرتز دقیقا با قدرتی برابر T1 تولید شده. بییرداینامیک در این هدفون امپدانس ۳۲ اهم را در نظر گرفته که به مراتب نسبت به مدل T1 پایین تر است.
اما فراموش نکنید که امپدانس ۳۲ با تمامی دستگاههای امروزه پخش کننده موسیقی هماهنگی دارد. در نتیجه شما به راحتی میتوانید از این محصول برای گوش دادن موسیقی از طریق موبایل استفاده کنید.
قیمت این محصول از ۳ میلیون تومان تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار ایران به فروش میرسد.
Sony MDR-Z1000
شرکت ژاپنی سونی نیز در دستهی هدفونهای میلیونی جای دارد این شرکت با MDR-Z1000 حداکثر قدرت ورودی فوقالعاده ۴۰۰۰ میلیوات را مهیا میکند. حساسیت ۱۰۸ دسیبل، رنج فرکانس ۵ هرتز تا ۸۰ کیلوهرتز و امپدانس ۲۴۰ اهم این محصول را به انتخاب خوبی در دستهبندی هدفون های پشت بسته قرار داده است.
وزن ۲۷۰ گرمی این محصول بسیار مناسب برای افرادی است که مدت طولانی هدفون MDR-Z1000 را برروی سر خود قرار میدهند. در کل گوش دادن به صدای فوقالعاده این هدفون نیاز به گوشهای تربیت شده دارد.
قیمت این محصول در بازار ایران در حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
Beats pro infinite black
شرکت بیتز در این لیست نوپا ترین شرکت تولید کننده هدفون محسوب میشود. دکتر دریک بعد از تاسیس این شرکت به موفقیت خوبی دست یافت. او بعدها طی قراردادی شرکت خود را به اپل فروخت تا سکان این شرکت محبوب را اپلیها به دست بگیرند. هدفون های بیتز بیشتر به دلیل صداهای دستکاری شده شناخته میشوند. امپدانس ۳۲ اهم در کنار اکوستیک پشت بسته و وزن ۴۰۰ گرمی از جمله ویژگیهای infinite محسوب میشوند. بسیاری از مدلهای فروخته شده در ایران از شرکت بیتز تقلبی هستند.
مدتی قبل یکی از محققان در حوزه فنآوری با باز کردن مدل solo هدفون بیتز اقدام به محاسبه هزینه تولید این محصول کرد. نتیجه شگفت انگیز بود چراکه قیمت واقعی هدفون بیتز تنها ۶۰ هزار تومان بود در حالی که اکنون در بازار با قیمتی معادل 800 هزار تومان به فروش میرسد.
قیمت این مدل بیتز در بازار ایران ۱ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است.
منبع: صبحانه
ارسال دیدگاه