به گزارش مازنداصناف انصار ازوج اظهار کرد: حلقه مفقوده توسعه صنعتی چالوس این است که اولویت توسعه در چالوس مشخص نشده است و سرمایهگذار نمیداند باید در کدام بخش سرمایهگذاری کند.
وی افزود: اگر واحدهای تولیدی فعال شوند، میتوان گرانی را کنترل کرد، اما میبینیم که واحدهای صنعتی موجود در شهرستان یا تعطیل هستند و یا با کمترین ظرفیت کار میکنند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت چالوس با اشاره به آغاز طرح تحول اقتصادی در سال 87 تصریح کرد: این طرح هفت گام دارد و تنها یک گام آن هدفمندی یارانهها است و انجام شده است و در صنعت این به معنی واقعی شدن قیمتها و کنترل هدررفت انرژی است.
این مسئول ادامه داد: در سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه، تأکید زیادی بر واحدهای تولیدی شده است، اما میبینیم به علت واردات بیرویه کالاهای خارجی از مبادی رسمی و غیررسمی، تولیدات ما توان رقابت با آنها را ندارند.
ازوج به روزهای پایانی مذاکرات هستهای اشاره کرد و یادآور شد: به نتیجه رسیدن مذاکرات و نیز اقدامات سازنده دولت در بخش اقتصادی، باعث شکوفایی اقتصادی میشود و این به معنی کاهش تورم، بیکاری و پویایی اقتصادی در کشور است.
وی در پایان با بیان اینکه 59 واحد صنعتی در چالوس وجود دارد، گفت: از 18 واحد در شهرک صنعتی مرزنآباد، 6 واحد بهطور کامل تعطیل است و بقیه هم با حداقل ظرفیت کار میکنند.
چالوس انلاین
ارسال دیدگاه