در حالیکه بازار ساری خود را برای ایام پایانی شهریور و بازار مدارس آماده میکند، اتاق اصناف ساری اقدام به برگزاری نمایشگاه فروش پاییزه در حساسترین زمان ممکن برای کسبه کرده است؛ که این امر با اعتراض جدی تعداد کثیری از کسبه همراه بوده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور گفت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون، 6 تن دانه روغنی آفتابگردان بهصورت خرید تضمینی بر اساس دستورالعمل ابلاغی از کشاورزان استان خریداری شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از تجلیل از ۷ تعاونی استان در دومین جشنواره ملی تعاونیهای برتر صادراتی کشور خبر داد.
لوازمالتحریر حامل نمادهای فرهنگی کشورهای گوناگون است و به دلیل عدم نظارت کامل بر این بخش، شاهد یکهتازی شخصیتها و نمادهای فرهنگ غربی و قبضه بازار این محصول از سوی برخی واردکنندگان محصولات خارجی هستیم.
رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی مرکز مازندران گفت: قیمت برنج نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: فرایند انتخاب صادرکنندگان نمونه استان مازندران در سال 1396 آغاز شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: طی مرداد ماه سالجاری از 65 واحد متخلف در مازندران، بیش از 4 میلیارد ریال کالای قاچاق کشف شد.
عضو شورای اسلامی شهر بابلسر از بازگشایی سهشنبهبازار بابلسر در مکان جدید خبر داد.
مدیر توسعه کارآفرینی و اشتغال ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران از آغاز ثبتنام دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان خبر داد.
سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در نظر دارد همچون سنوات گذشته از واحدهای برتر استانی حامی حقوق مصرفکنندگان تجلیل به عمل آورد.
دبیرستاد درآمد استان مازندران گفت: طی 5 ماهه نخست سالجاری، بیش از 5 هزار میلیارد ریال از درآمدهای عمومی در مازندران وصول شد که نسبت به سال قبل از رشد 7.2 درصدی برخوردار بوده است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو ضمن اشاره به افتتاح سیلوی 20 هزار تنی کارخانه آرد مومنی سورک، گفت: اولویت ذخیره سازی گندم با کارخانجات دارای سیلو در مازندران است.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت: 64 کارت بازرگانی در 5 ماه نخست سالجاری در مازندران صادر شده است.
رئیس خانه صنعت، معدن، تجارت مازندران گفت: از سالهای ۸۷ تا ۹۵، حدود ۱۵ هزار نیرو ثابت در شهرستان آمل مشغول به کار بودند اما بخش اعظمی از واحدهای تولیدی تعطیل شده اند.
دام پس از کشتار حدود 16 ساعت باید در دمای یخچال قرار گیرد زیرا گوشت در این دوره زمانی آنزیمهایی ترشح میکند که برای خوردن مطبوعتر میشود.