رئیس کل بانک مرکزی گفت: موضوع مؤسسات مالی و اعتباری، تا پایان سال ۹۶ حل و فصل میشود.
شاخص بورس در جریان معاملات هفته دوم تیرماه امسال ۴ واحد افت کرد و بدون تغییر ماند.
دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: اگرچه سازمان حمایت پس از بررسی درخواست کارخانجات لبنی قرار بود طی دو هفته اخیر نرخ جدید محصولات گروه یک نظیر شیر، ماست و پنیر را اعلام نماید اما این امر تاکنون صورت نگرفته است.
در پی انتشار برخی اخبار در روزهای اخیر درباره مؤسسه اعتباری کاسپین، که بر اساس توئیت یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با عنوان «اموال جدید کشف شده از صاحبان کاسپین» صورت گرفت، مؤسسه کاسپین، این اخبار و شایعات در مورد آن را تکذیب کرد.
مدیرعامل شرکت خودروسازی زامیاد گفت: این شرکت در سال های گذشته متاثر از موضوع تحریم ها با عقبگرد در کار مواجه شد، اما از پارسال با محصول یورو ۳ مجدد فعالیت های تولیدی خود را از سر گرفت.
یک اقتصاددان با بیان اینکه باید سیستم بانکی و بانک مرکزی در این مقطع برای تعیین نرخ سود بانکی متعادل به توافق برسند، گفت: اکنون باید به یک نرخ سود متعادلی رسید تا ضمن آسیب ندیدن نظام بانکی انگیزه سرمایهگذاری در فعالان اقتصادی نیز از بین نرود و البته به تدریج روند آزادسازی بازار پولی در دستور کار دولت قرار گیرد.
صادرات آمریکا به ایران در ۵ ماهه نخست سال جاری میلادی ۵۱ درصد کاهش یافت و به ۳۱.۸ میلیون دلار رسید.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در مراسمی که بمناسبت گرامیداشت روز صنعت و معدن در کرمانشاه برگزار شد، اعلام کرد: در چارچوب اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در طی سال جاری باید 130 هزار شغل ایجاد کنیم.
قیمت اوراق تسهیلات مسکن در نیمه تیرماه و همزمان با افزایش حجم معاملات، تقریبا رو به افزایش است و برای تمام نمادها، وارد کانال ۷۷ هزار تومانی شد.
مردم نباید اعتماد خود را به دولت و نظام بانکی از دست بدهند و ریشه نقایص موسسات مالی و اعتباری به دولت گذشته باز می گردد.
شرکت خودروسازی نیسان، تفاوتها و بهروزرسانیهای شاسی بلند 7 نفره خود را اعلام کرد. در این مطلب، جدیدترین فیس لیفت نیسان ایکس تریل را با مدل قبلی مقایسه میکنیم.
در این بخش تصاویری از شالیزارهای برنج، برند ملی فریدونکنار را ببینید.
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی از تخصیص 30 میلیارد تومان اعتبار بلاعوض و پرداخت تسهیلات با درصد سود پایین به کشاورزان و باغداران خبر داد و گفت: واردات برنج از مردادماه الی آذر ممنوع است.
چندی قبل سازمان همیاری شهرداریهای مازندران اعلام کرده بود که این نهاد نیمه دولتی، نمایندگی انحصاری سیمان نائین را برای استان مازندران به ارمغان آورده است!
استان مازندران قطب تولید برنج کشور است، به گونهای که 40 درصد تولید این محصول ارزشمند را به خود اختصاص داده است.