بازار داغ افزایش قیمت لوازم بهداشتی در مازندران

همراه با سرد شدن هوا و آغاز فصل پاییز و جا خوش کردن بیماری کووید-۱۹ ، بازار افزایش خودسرانه قیمت اقلام بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با این بیماری نیز داغ شده است.

چک ۲۰۰۰ میلیاردی نوبخت نقد نشد/ حکایت پروژه‌ها و یک سفر ناتمام

بیش از ۵۰ روز از سفر معاون رئیس جمهور به مازندران می‌گذرد و با آنکه برای تکمیل پروژه‌های نیمه کاره استان وعده‌های مالی داده بود اما هنوز چک ۲ هزار میلیارد تومانی این سفر نقد نشده است.

سوختن خرمن خرمن دسترنج کشاورزان در آتش بی تدبیری‌/برنامه‌ای برای مهار گرانی سموم وجود ندارد

گرانی چندین و چند برابری کود و سموم کشاورزی طی سال‌جاری موجب شد تا با افزایش سرجمع هزینه‌های تولید برای کشاورزان، دیگر فعالیت آن‌ها صرفه اقتصادی نداشته باشد و عرق‌شان خشک نشده، خرمن خرمن دست‌رنج‌شان در آتش بی تدبیری‌ها بسوزد.

پيامدهاي ناخوشايند تغييرات کاربري اراضي در دل روستاها؛

فروش بی‌حساب و کتاب املاک به خوش‌نشین‌ها/ کوه‌هایی که به جایشان ویلا سبز می‌شود

هرچند اعمال قانون و پیگیری‌های سفت‌وسخت می‌تواند از رشد تغییر کاربری‌های غیرمجاز در روستاها جلوگیری کند اما این کار تنها جلوگیری از معلول بدون حذف علت است و تا زمانی که علت‌های اصلی همچنان باقی باشند شاهد تغییر کاربری‌ها هستیم.

دبير کانون انجمن ‌هاي صنفي کاميون ‌داران کشور:

بلاتکلیفی کامیون‌داران از بی‌برنامگی دولت در طرح نوسازی

دبیر کانون انجمن ‌های صنفی کامیون ‌داران کشور با اشاره به اجرای ناقص طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل جاده‌ای گفت: افزایش قیمت خودروهای کار و تجاری صفر به ۴ میلیارد و فرسوده به یک میلیارد تومان از معایب بی‌برنامگی مسئولان است.

کارشناس ارشد بازار سرمايه:

کسری بودجه از جیب تازه‌واردها جبران شد/سقوط آزاد اعتماد عمومی از بام بورس!

مشاور و کارشناس ارشد بازار سرمایه با بیان اینکه دولت به نوعی کسری بودجه خودش را در سال 99 از بازار بورس جمع‌آوری کرد؛ گفت: افرادی که به هر میزانی زیان کردند، صبور باشند و سهم خود را نفروشند؛ چرا که بورس قطعا بر می‌گردد و روی این قیمت‌ها، باقی نمی‌ماند.

اختلاف ۱۰ هزار تومانی نرخ برنج از مزرعه تا سفره

درحالی برنج نوبرانه با قیمت های ناچیز از کشاورزان و شالیکاران خریداری می شود که این محصول با اختلاف قیمت کیلویی ۱۰ هزار تومانی به دست مصرف کننده می رسد و سود ناشی از آن به جیب واسطه ها می رود.

رئيس خانه صمت مازندران:

ارزش کالاهای صادراتی در مازندران غیرواقعی ثبت می‌شود

رضوی، رئیس خانه صنعت و معدن مازندران خواهان ثبت واقعی ارزش کالاهای صادراتی شد و گفت: درحال حاضر ارزش کالاهای صادراتی غیرواقعی و بالاتر از قیمت واقعی ثبت می‌شود.

مشاور عالي اقتصاد و برنامه‌ريزي اتاق اصناف ايران:

تسهیلات دولت خسارت واحدهای صنفی را جبران نمی‌کند

مشاور عالی اقتصاد و برنامه‌ریزی اتاق اصناف ایران اظهار داشت: دولت برای جبران حداقل خسارت واحدهای مختلف صنفی به ازای هر ماه حداقل ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز دارد.

حقوق کارگران کفاف معیشت یک هفته را نمی دهد+سند

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران از ارسال نامه ای به کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خواستار بازنگری در حقوق کارگران و تامین معیشت آنها شد و اظهار امیدواری کرد که دغدغه مسئولان شبیه دغدغه مستضعفین به ویژه کارگران باشد.

رستوران‌ها باز وتالارهای پذیرایی از ۸ ماه پیش تعطیل هستند!

ابراهیمی نیا رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس تهران می‌گوید: با شیوع ویروس کرونا و تصمیمات سختگیرانه، تمام تالارهای پذیرایی در تهران از ۸ ماه پیش تعطیل هستند.

سرنوشت مبهم شهرک دامپروری کجور نوشهر

شهرک دامپروری بخش تاریخی و کوهستانی کجور پس از ۱۴ سال از آغاز عملیات اجرایی با هزینه ۲۰ میلیارد تومانی به صورت نیمه تمام و با سرنوشتی مبهم رها شده است.

فعالیت بزرگ‌ترین واحد ام دی اف کشور پس از افتتاح متوقف شد

فعالیت بزرگ‌ترین واحد ام دی اف کشور در بندر امیرآباد مازندران به خاطر آنچه که متولیان آن کمبود مواد اولیه می‌نامند ، تنها ۲ ماه پس از افتتاح متوقف شده است.

خروج باغداری مازندران از دسترس رویاپردازی دلالان

باغداران مازندران که بیشترین میزان باغشان را مرکبات تشکیل می‌دهد ، برخلاف گذشته ، این روزها در آستانه قرار گرفتن در فصل برداشت محصول با حساب و کتاب دقیق هزینه تولید و سود منطقی حاضر به پیش‌فروش یکجای محصولشان می‌شوند ، وضعیتی که به اعتقاد کارشناسان و متولیان این بخش ناشی از آشنایی باغداران با مدیریت محصولات باغی در انبارداری فنی ، مقابله بموقع با آفات و کاهش ضایعات و مهم‌تر از همه پشتگرمی به سیاست های حمایتی دولت در سال‌های اخیر است.

رئيس کميسيون ويژه رونق توليد مجلس تشريح کرد

دلایل افزایش نرخ دلار و راهکارهای کنترل بازار ارز/نرخ ارز دستوری از عوامل اصلی افزایش قیمت دلار است

رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس، اصرار بر وجود نرخ ارز دستوری در کشور، شکاف میان عرضه و تقاضا و افزایش پایه پولی و نقدینگی را از جمله عوامل افزایش قیمت دلار دانست و گفت: حرکت دولت به سمت سیاست‌های تسهیل و تشویق صادرات یکی از راه های کنترل بازار ارز است.

صفحه 324 از 2503