رئیس سازمان صمت مازندران با بیان اینکه افزایش قیمت مصوب مرغ سبب ایجاد انگیزه بین تولیدکنندگان شده است، گفت: بازار مرغ تاحدودی آرام است.
بازار شالی و برنج مدتی است که از دست شالیکار و کشاورز خارج شده و به دست دلال و واسطه افتاده و نرخ برنج در آشفته بازار مازندران از مبلغ یارانه ها نیز بیشتر شده است.
یک کارشناس مالیاتی گفت: وقتی از مردم میپرسیم، آیا در سامانه ملی املاک و اسکان خوداظهاری کردهاند، بسیاری حتی از وجود سامانه خبر ندارند و این نشانه اطلاعرسانی ضعیف وزارت راه و شهرسازی است.
در حال حاضر وضعیت کنونی بازار حکایت از گرانی مرغ و تخم مرغ دارد، گرانی که نُقل هر محفلی شده و مردم هم از شرایط موجود ناراضی؛ گرانی تخم مرغ سر جای خودش که نمیشود با یارانه یکماهه حتی یک شانهاش را خرید، اما حکایت تغییر نرخ مصوب مرغ و افزایش 6 هزار تومانی آن، همان ضربالمثل قدیمی است که میگوید: « آمد ابرو را درست کند، چشم را کور کرد».
صنعتگران نمونه و برتر زیادی در مازندران وجود دارد که بسیاری از آن ها با سختی و مرارت های فراوان به چنین جایگاهی رسیدند و برخی نیز کارشان را با یک دستگاه نیسان آبی آغاز کردند.
بعد از هشدارهایی که در رابطه با دپو و عدم ترخیص نهادههای دامی در گمرکات شمال کشور اعلام شده بود، تازهترین خبرها از فاسد بودن حدود ۵۰۰۰ تن ذرت دامی و آلودگی آن به آفلاتوکسین در بنادر مازندران حکایت دارد.
یک مقام اتحادیه مرغداران گوشتی با اعلام اینکه قیمت مصوب ۳۱ هزار تومان برای هر کیلو گوشت هنوز ابلاغ نشده است؛ گفت: کمبودی در عرضه مرغ نداریم، اما در حال حاضر به دلیل دوگانگی در قیمت و همچنین مشکل نهادهها، مرغداران ۴۰ درصد تولید خود را به دولت میدهند و مابقی خارج از شبکه توزیع میشود.
رئیس اتحادیه بار فروشان از صادرات بی رویه گوجه فرنگی ایرانی به کشور عراق خبر داد.
ابراهیمی نیا، نایب رئیس اتاق اصناف تهران با تأکید بر اینکه زمان آزمون و خطا گذشته است، بیان کرد: امروز اراده دولت مردمی بر این است که یک آرامشی را به بازار بدهد.
مدیرکل دفتر هماهنگی توزیع و فروش شرکت خدمات بازرگانی دولتی ایران، از عرضه ۱۵۰ هزار تن برنج وارداتی برای تنظیم بازار برنج با نرخ مصوب خبر داد.
نرخ مرغ طی روزهای اخیر در مازندران ثابت ماند اما هر شانه تخم مرغ با رشد شش هزار تومانی از یارانه دریافتی هر فرد در ماه فزونی گرفت و به ۵۰ هزار تومان رسید.
شهیدی فر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به حذف یارانه برنج وارداتی گفت: این اقدام کشاورزی و شالیکاری استان را نجات داده است.
حسن زاده، فعال قدیمی در بازار آجیل وخشکبار مازندران گفت: گرانی سرسام آور آجیل و خشکبار سبب شده تا بسیاری از مردم توان خرید آن را نداشته باشند و بازار این رشته کساد است.
غذاهای محلی مازندران به رغم تنوع و سلامت همچنان در منوی رستوران ها و هتل ها جای نگرفته است و سرآشپزها چشم به فرنگ دوخته اند.
محدودیت عرضه و کمبود بازارچههای فروش سبب شده تا صف خرید برای ماهی در برخی از شهرهای استان مازندران تشکیل شود.