برومندی با بیان اینکه این روزها در حال ایجاد سازوکار لازم و اقدامات اولیه برای صادرات مرکبات امسال مازندران و سایر استانهای کشور به چین هستیم؛ گفت: علاوه بر رفع موانع صادراتی کیوی مازندران به هند، در حال مبادله پروتکلهای لازم هستیم تا برای نخستینبار ما صادرات کیوی را به برزیل را دنبال کنیم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به تلاش برای تغییر ساختارها گفت: در حال حاضر مشکل ما ساختار و قانون نیست و تشکیل وزارت بازرگانی جز ضربه به تولید ملی و وابستگی به واردات هدف دیگری را دنبال نخواهد کرد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: مسالهای است که روی حرف آن داریم این بود در کشت قراردادی برنج موضوع مهم سود متعارف به کشاورزان بوده که به قولها عمل نشده است.
هرچند روند صدور مجوز برای سرمایهگذاری در مازندران از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون تسهیل شده و امسال ۲۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرحهای سرمایهگذاری تصویب شده است اما هنوز برخی سرمایهگذاران پشت درهای اجرای طرح پنجره واحد معطل مانده و شاهد انصراف آنان ناشی از فرآیند طولانی صدور مجوز هستیم.
کامران هاشمی از بازگشت آرامش به بازار مرغ خبر داد و گفت: هر چند پروازهای قیمتی، نرخ هر کیلو مرغ را طی هفتههای اخیر در مازندران به 70 هزار تومان نیز رسانده بود اما اکنون قیمت هر کیلو مرغ در بازار از مرز 63 هزار تومان تجاوز نمیکند.
تورم موجب شده صنایع کشور برای تامین مالی دست به دامان بانکها شوند؛ به گونه ای که تا پایان تیرماه امسال بیش از ۷ هزار ثبت نام برای دریافت وام انجام شده است.
رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران از تعطیلی ۶۰ درصد صنایع غذایی استان خبر داد و گفت: ۱۵۰۰ واحد سنتی لبنیات در مازندران فعال هستند که هیچ نظارتی بر فعالیت شان صورت نمی گیرد.
ساری- شعبانی، صادرکننده و سورینگ دار مازندرانی خواستار عرضه مستقیم میوه و مرکبات مازندران در استانهای دیگر شد و هزینه بسته بندی هر کیلوگم میوه در سورتینگها را پنج تا شش هزار تومان اعلام کرد.
فعالیت بازار ماهی فروشان مازندران در روزهای نخست فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر با عرضه ماهی " کفال " ریز چثه درحالی شروع شد که به گفته ماهی فروشان وجود کپورهای درشت سبب رونق این بازار شده است.
ساری- تکرار داستان هرساله و سریالی برنج و نارضایتی زنجیره های تولید تا مصرف از اوضاع نابسامان این محصول سبب شده تا دلالان از این بازار گل آلود به سود خود ماهی بگیرند.
گلوگاه- تقوی، تولیدکننده انجیر در مازندران برندسازی و ایجاد صنایع تبدیلی انجیر در گلوگاه را لازم دانست و گفت: اگر اقدامی نکنیم اقتصاد گلوگاه از بین می رود.
با توجه به اینکه در زمینه کیفیت و تولید محصولات غذایی به نقطه خوبی رسیده ایم اما از این پس باید تمرکز خود را بر روی محصولات دانش بنیان و صنایع ماشین آلات در این حوزه و همچنین ارزانسازی و کاهش هزینه غذایی مردم قرار دهیم.