براساس گزارش بانک مرکزی قیمت تخم مرغ در هفته منتهی به ۲۵ دی ماه معادل ۲.۰ درصد افزایش و شانه ای ۱۰۳ هزار ریال تا ۱۲۰ هزار ریال فروش رفت.
مدیر تنظیم بازار محصولات و نهادههای کشاورزی سازمان جهادکشاورزی مازندران، قیمت انواع برنج تولیدی در این استان را اعلام کرد.
درحالی که اسب ترکمن در دنیا به عنوان یک نژاد ایرانی شناخته شده و مورد توجه است اما بیتوجهی مسئولان کار را به جایی رسانده که تا چند وقت دیگر باید شاهد وارد کردن اسبهای چینی به ایران باشیم!
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی، قیمت جدید مرغ و انواع ماهی را در بازار اعلام کرد و گفت: قزلآلا نسبت به هفته قبل ۳ هزار تومان ارزان شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران گفت: پهنای باند اینترنت مازندران افزایش مییابد.
خرید از تولیدکننده و فروش به مصرفکننده سادهترین راهحل پدیده دلالیسم در کشور بهشمار میرود که تاکنون دولت هیچ تلاشی برای از بین بردن این معضل از خود نشان نداده و هرچه بهسمت جلو پیش میرویم، شاهد افزایش و رونق این پدیده هستیم.
استاندار مازندران درباره وضعیت درآمدی استان مازندران در سال جاری، گفت: میزان درآمد استان مازندران یکهزار و 200 میلیارد تومان است و در سال جاری نیز 85 درصد نسبت به سال گذشته بیشتر دریافت کردیم.
هر اونس طلا در معاملات امروز بازارهای جهانی با ثبات نسبی در مقایسه با روز گذشته در برابر ۱۰۸۹ دلار و ۹۶ سنت معامله شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به وجود ۱۸۲ هزار فقره قانون که شرایط سختی را برای بهبود فضای کسبوکار فراهم آورده است، گفت: ما نه تنها به دنبال تصویب قوانین جدید نیستیم، بلکه به دنبال حذف قوانین زائد و مخل نیز خواهیم بود.
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: احیای اقتصاد ایران پروسه ای زمان بر است و باید با مجاهدت و گذشت این نتیجه به بار آید.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران گفت: مساله اقتصاد و رونق آن اولویت نخست کشور است و امروز با شرایط جدید ایران نیاز به یک راهبرد مدون برای توسعه اقتصادی وجود دارد .
ششمین جلسه ستاد برگزاری یادواره شهدای اصناف ساری با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در اتاق اصناف ساری برگزار شد.
در 9 ماهه ابتدایی سال جاری بیش از 171 هزار تن انواع کالا، به ارزش بیش از 256 میلیون دلار ازگمرکات مازندران به کشور عراق صادر شد.
مدیر یک تالار پذیرایی در نوشهر، به دلیل تقلب در کسب، محکوم به پرداخت جزای نقدی شد.
بانک مرکزی اعلام کرد که به زودی یک بانک، مسئولیت تودیع وجوه سپردهگذاران تعاونی ثامن الحجج را با اولویت سپرده گذاران خرد از محل منابعِ محدود تعاونی، نزد بانک مرکزی و سایربانکها عهده دار خواهد شد. این در حالی است که پیش تر برخی منابع مطلع از واگذاری این موسسه به بانک پارسیان خبر داده اند.