به گزارش مازند اصناف؛ غلامحسین کریمی رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای مخابراتی و ارتباطی، درباره میزان تجهیزات ارتباطی و مخابراتی ساخته شده در داخل کشور به خبرنگار تراز گفت: چیزی حدود ۲۵ درصد از این تجهیزات در داخل کشور تولید شده و ما حتی شرکت های قدری در زمینه منابع تغذیه در داخل کشور داریم که حتی محصولات و کالاهای خود را به خارج از کشور نیز صادرات می کنیم.
وی با اشاره به دکل های مخابراتی موجود در کشور افزود: بسیاری از دکل هایی که در سطح کشور وجود دارد در داخل تولید شده و ساخت ایران می باشد.
کریمی درباره این ادعا که حجم بازار موبایل ما در سال ۹۴ حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است خاطرنشان کرد: این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد. چرا که گوشی تلفن همراه کالایی در سبد خانوار ایرانی محسوب شده وطبق آخرین آمار موجود، کشور سالیانه حدود ۱۲ تا ۱۴ میلیون گوشی نیاز دارد.
وی با اشاره به گوشی های ساخت داخل تصریح کرد: تولید چندانی در مورد گوشی تلفن همراه در داخل کشور وجود نداشته و برندهایی مانند GLX و نمونه های مشابه نیز بسیار ناچیز بوده و خیلی نمی توان آن ها را در آمار گوشی های موجود محاسبه کرد.
رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای مخابراتی در ادامه به تراز گفت: حدود ۶۰ میلیون نفر از جمعیت ۸۰ میلیونی ما دارای تلفن همراه بوده و اگر هر ایرانی بخواهد هر چهار سال یکبار هم گوشی همراه خود را عوض کند. بازار ایران سالیانه به چیزی حدود ۱۵ میلیون گوشی تلفن همراه نیاز دارد که خود این موضوع نشان دهنده یک بازار بزرگ در داخل کشور است.
کریمی در خاتمه با اشاره به این که تمام برندهای مشهور از اتحادیه مجوز خدمات پس از فروش دارند، اظهار کرد: اتحادیه مجوز خدمات پس از فروش را فقط در اختیار شرکتهای ارائه دهنده دستگاه مخابراتی و ارتباطی قرار می دهد.
ارسال دیدگاه