برای اطلاع از وضعیت قیمت اقلام پرمصرف در ماه رمضان در بازار مازندران به ادامه مطلب مراجعه کنید.
دفتر مرکزی حراست سازمان امور مالیاتی کشور با صدور اطلاعیه ای نسبت به شرکت های کاغذی کدفروش هشدار داد.
رئیس کل بانک مرکزی شمار بنگاه های کوچک و متوسط کشور را کمتر از ۱۰ هزار واحد برآورد کرد و گفت: اگر فقط ۱۰ درصد تسهیلات جدید شبکه بانکی یعنی ۱۶۰ هزار میلیارد ریال به این بنگاه ها اختصاص یابد، احیا می شوند و به فعالیت خود ادامه می دهند.
دانشمندان به تازگی از آثار منفی خوردن تن ماهی خبر دادهاند.
برای اطلاع از صفحه اول روزنامه های اقتصادی امروز 20 خرداد به ادامه مطلب مراجعه کنید.
از این آیه می توانیم به اهمیت رفتار خواص و مسئولین خصوصا در بُعد مسائل مالی و اقتصادی و اثرگذاری آن پی ببریم. بی سبب نیست که فرموده اند: «النّاس عَلی دینِ مُلوکِهِم.»
کله پاچه یکی از اقلامی است که در ماه مبارک رمضان به عنوان یکی از غذاهای سفرهای سحر و افطار به حساب میآید.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاقکالا و ارز سه عامل مسایل کلان اقتصادی کشور، انجام اقدامات پیشگیرانه و اقدامات مقابلهای را از دلایل کاهش ۱۰ میلیارد دلاری قاچاق در دو سال اخیر اعلام کرد.
به رغم گذشت ۷۰ سال از افتتاح اولين فروشگاه زنجيرهاي در ايران، اين شيوه از تجارت همچنان با معضلات زیادي دست به گريبان است. راهاندازی یک مجموعه فروشگاه زنجیرهای، بسیار سرمایه بر است و به زیرساختهای زیادی نیاز دارد؛ عواملي كه در كنار نامشخص بودن وضعيت بازگشت سرمايه، فعاليت در اين عرصه را با ترديد مواجه ميكند. تا حدود صد سال پيش، بازار مركزي در شهرهاي عمده، محلي متمركز بود كه در آنجا عمده فعاليت هاي بازرگاني، خدماتي و حتي توليدي صورت ميگرفت و به نوعي، داد و ستد به طور مستقيم و در پيوند با عرضه و تقاضا اتفاق ميافتاد.
یک شرکت کرهای تلویزیونهایی را تولید کرده که قادر به غیر فعال کردن پشههاست.
فهرستی از گران قیمتترین دوربینهای عکاسی موجود در بازار به شرح ذیل می باشد.
هنوز چند روزی از استعفای مدیر عامل شرکت تعاوتی دامداران رامسر نگذشته بود که صبح امروز بازرس این شرکت نیز استعفا داد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی مازندران از اجرای طرح ضیافت برای حمایت از مصرف کنندگان، کنترل بازار به ویژه کالاهای ضروری مورد نیاز شهروندان و برخورد با تخلفات صنفی از جمله گران فروشی در روزهای ماه مبارک رمضان خبر داد.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور از تغییر ساعت کار مراکز خرید تضمینی گندم در مازندران همزمان با آغاز ماه رمضان خبر داد.