رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد و فلزات تهران گفت: کاهش ساختوساز قیمتهای جهانی فلزات بازار آهن را به رکود برده است.
خودروسازی ها به حد کافی قیمت های خود را در سال های گذشته انجام داده و اگر سالها نیز قیمت خود را افزایش ندهند، آنقدر سود کرده اند که نیاز به افزایش قیمت نداشته باشند. دیگر بیش از این نمی توان به مردم فشار آورد، مردم منتظر کاهش قیمت هستند باید خواسته های مردم برآورده شود.
گوجه گرمسار زودتر از سال های گذشته به بازار آمد که بسته به کیفیت قیمت حدود 45 تا 100 هزار تومان است.
رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی اعلام کرد: کشف مرغ های فاسد در تهران ارتباطی با واحدهای صنفی ندارد .
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس، با تاکید بر ضرورت توجه به توانمندی های داخلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی،گفت: برخی رشد اقتصادی را در گرو واردات بی رویه می دانند اما باید بدانیم که واردات تنها سکوی پرشی برای رشد اقتصادی کشورهای همسایه است.
رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به جریمه ۱۰۰ هزار تومانی تا پلمپ واحد متخلف گفت: در دوره نوروز امسال ۲۴ درصد شکایت های رسمی در محل واحد صنفی بررسی شد.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، از جمع بندی گزارش واردات کالای قاچاق در کمیسیون متبوعش خبر داد و گفت: به زودی این گزارش به صحن علنی مجلس ارسال خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با عنایت به پیام نوروزی مقام معظم رهبری و سخنان ایشان در خصوص اقتصاد مقاومتی ، برای هر کدام از ده مورد تأکیدی ایشان در ستاد وزارتخانه طی برگزاری سلسله جلسات و ستادهای مربوطه، در حال برنامهریزی عملیاتی هستیم.
عضو اتحادیه بنکداران موادغذایی تاکید کرد: بازار موادغذایی در نوروز امسال آرامش خوبی داشت و باتوجه به شرایط تولید و فزونی عرضه بر تقاضا انتظار داریم این روند در سال جاری پایدار شود.
واقعیت آن است که پس از انقلاب کسانی که مدعی اجرای عدالت با بهرهگیری از فنون سوسیالیسم بودند در این دام افتادند که طبقه جدیدی از مترفین را در جامعه انقلابی ما شکل دهند و این طبقه در پیوند با طبقه مترفین در زمان طاغوت و نیز پیوند با سرمایهداری جهانی کم کم از ارزشها الهی انقلاب فاصله گرفتند و در برابر امام، اسلام و انقلاب موضعگیری کردند.
تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر «اقدام و عمل» در دو سال اخیر به عنوان ترجیع بند اقتصاد مقاومتی و افزودن آن به نام رسمی سال 95 نشان می دهد که معظم له راهی را فراروی مردم، دولت و نخبگان جامعه ایرانی قرار داده است تا از بازی انحرافی گیر افتادن در دام مجادلات سفته بازانه اقتصاد نئوکلاسیک خلاص شوند.
اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در استان و کشور نیاز به معرفی الگوی مناسب دارد که در این ارتباط طرحهای موفقی نیز در استان اجرا شد و مسئولان با معرفی طرحهای مناسب و زود بازده و در عین حال تامین کننده نیازمندی کشور سهم هر فرد در اجرای اقتصاد مقاومتی را مشخص کنند.
بنیانگذار انجمن بیوتکنولوژی ایران تراریخته ها را ابزار راهبردی در دست صهیونیستها برای کنترل جهان دانست، و از اقدام هماهنگ عناصر نفوذی داخلی و صهیونیسم جهانی، برای عقیم کردن نسل ایرانی و کوبیدن مخالفان با لقب فناوری هراس خبر داد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بابلسر با اشاره به بازرسی از یکهزار و 909 واحد صنفی این شهرستان در ایام نوروز گفت: 44 میلیون و 753 هزار و 640 ریال برای 75 واحد متخلف جریمه تعیین شده است.
رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان فریدونکنار با اشاره به اینکه فرار مالیاتی تا دو سال حبس دارد، گفت: مودیان مالیاتی تا پایان خرداد برای تسلیم اظهارنامه اقدام کنند.