به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مازند اصناف و به نقل از فارس - دومین جشنواره تقدیر از برترین شرکتهای صنایع غذایی به انتخاب مصرفکنندگان که در اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.
محمدرضا مرتضوی، دبیر کل خانه صنعت و معدن ایران و رئیس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی، گفت: در اقتصاد مقاومتی به مقوله مدیریت جهاد اشاره شده است ولی رقبای که در سازمانها کار میکنند برایشان سخت است که این میزها را رها کنند و به همین دلیل هم مقاومت میکنند.
وی افزود: مدیریت جهادی از نظر من برداشتن بروکراسی و حذف آن است و برای یک کشور اسلامی این بروکراسیها زشت است.
دبیر کل خانه صنعت و معدن ایران و رئیس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی، اظهار داشت: سازمان تأمین اجتماعی از دادن خدمات به کارگران شانه خالی میکند، ولی از طرفی از طرفی میخواهد حتی از بن کارمندی حق بیمه بگیرد و این نوع زورگوییها، گردن کلفتیها و این بیمنطقیها در سال جهاد اقتصادی واقعا صحیح نیست.
مرتضوی بیان داشت: در کشوری که نرخ تورم، نرخ سود، نرخ کارگر دستوری است، آیا نمیتوان نرخ کالا را قبل از پایان سال حساب کرد.
وی افزود: بهترین حمایت از تولید همان است که حضرت امام (ره) گفتند و آن این بود که «کار مردم را به مردم واگذار کنید» و معنی آن این است که من به عنوان رئیس صنف آرد آنقدر وجاهت ملی و اعتبار ملی دارم که خودم به نرخم رسیدگی کنم.
مرتضوی اظهار داشت: من بهتر از کارمندی که در سازمان حمایت نشسته و دستی در تولید ندارد، میتوانم نرخ محصول تولیدی را تعیین کنم و من از شما آقای دکتر نقرهکار میخواهم که از قول ما به همه مدیران کشور بگویید که نرخگذاری را به عهده ما بگذارند و ما نرخ را از راه افزایش بهرهوری در بنگاه و از راه بهبود ضریب تکرار سرمایه نرخ را پایین میآوریم.
مرتضوی اظهار داشت: تمام این کشور به بقالی تبدیل شده و نظام توزیع این گونه نیست و نباید این گونه اداره شود.
وی افزود: کالای تولیدی ما الان 40 درصد با قیمت بالاتر به دست مصرفکننده میرسد و چرا باید پول توزیع را تولید بدهد و چرا نباید نظام توزیع کارآمد داشته باشیم.
دبیر کل خانه صنعت و معدن ایران و رئیس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی، بیان داشت: از زمان توزیع کالا تا زمانی که پول به تولید کننده برمیگردد 3 ماه طول میکشد.
وی گفت: نباید مالیات از بخش تولید صنعت غذایی گرفته شود و در هیچ جای دنیا این گونه نیست که مالیات را بخش تولید دهد.
مرتضوی بیان داشت: راه نجات و صیانت از سرمایههای مردم، حمایت از قدرت خرید مردم و کاهش قیمتها است.
مرتضوی افزود: در هیچ کجای دنیا مالیات ارزش افزوده را از تولید نمیگیرند و همه آنهایی که عقل دارند، از غذا و تولید غذا مالیات ارزش افزوده نمیگیرند.
دبیر کل خانه صنعت و معدن ایران و رئیس هیات مدیره کانون انجمنهای صنایع غذایی بیان داشت: گرفتن مالیات ارزش افزوده از صنایع غذایی مصرف را کاهش میدهد و در نهایت آسیبهای آن به خود اجتماع برمیگردد.
ارسال دیدگاه