ردپای 37 نماینده در تخلفات تامین اجتماعی/ مرتضوی اسامی را با شرط افشا می‌کند‌
جزئيات تحقيق و تفحص از تامين اجتماعي به روايت قاضي‌زاده‌هاشمي

ردپای 37 نماینده در تخلفات تامین اجتماعی/ مرتضوی اسامی را با شرط افشا می‌کند‌

<p style='text-align: justify;'><span style='font-family: Tahoma;'>نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: براساس سندی کد 37 نماینده مجلس در تخلفات تامین اجتماعی است اما اسم ندارد و مرتضوی در صورتی اسامی را می&zwnj;دهد که افشا نشود.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف و به نقل از خبرگزاری فارس ، همایش از صداقت انقلابی تا دیپلماسی هسته‌ای با حضور سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بعد از ظهر امروز برگزار شد.

قاضی‌زاده هاشمی در ابتدا در مورد مبنای جمله صداقت چنین گفت: کلمه صداقت در اسلام نشأت گرفته از یک نوع تربیت است که هر تربیت نیز به نوبه خود یک رفتار را به دنبال دارد.

وی با اشاره به دیدگاه مادی‌گرایان که مصداق کار کردن را تحقق سود می‌پندارند، افزود: تفکرات این گروه فردگرایانه است و نظرشان این است که زندگی مردم در دستان ماست و تا جایی که می‌شود باید منفعت جمع کنیم؛ از جمله می‌توان به نظام برده‌داری در آفریقا و تجارت‌های کثیف در اروپا و به طور کلی نظام زورگویی اشاره کرد.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: این طرز فکر از قدیم بوده که با توجه به آن کشور را تصاحب و دانشمندان را با مبالغی جذب و بعد از به دست آوردن قدرت نظامی و اقتصادی، به کشورها می‌گویند در مقابل کارهایی که انجام می‌دهیم باید به ما باج بدهید.

وی در ادامه افزود: اما در نظام فکری اسلامی، انسان حق نیست و حق نهایی خداست، چون انسان محدود در شرایط و زمان و مکان بوده و محدود مقیّد است در نتیجه عالِم به کل می‌تواند محدودیت‌ها را درست نماید که این همان طرز فکر بنده‌محوری است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعریف استقلال و آزادی افزود: استقلال یعنی مستقل بودن از همه چیز غیر از خدا و آزادی نیز یعنی بندگی همه چیز غیر از خدا و در مقابل حق همیشه یک تکلیف وجود دارد مثل نماز و روزه که وقتی انسان به حق وارد این دنیا می‌شود باید انجام دهد یا خمس که وقتی انسان پولی دارد باید بپردازد یا جهاد که وقتی کسانی به کشورش حمله و تجاوز می‌کنند باید در مقابل دفاع کند.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه سیاست برد - برد و برد - باخت را مبتنی بر این نظام فکری دانست و افزود: در سیاست خارجی نباید با قواعد دشمن بازی کنیم زیرا اسلام به ما می‌گوید مبنا را پیدا کنیم و بر آن تحقیق و کنکاش داشته باشیم.

وی گفت: وجود دیپلماسی در کشور برای ارتباط با سایر کشورها، لازم و مورد نیاز است که در این مورد باید از دیپلماسی بر اساس چارچوب و قوانین خودش وارد صحبت با دیگران شد. در قضیه هسته‌ای نیز چنین است، ایران می‌خواهد به علم و پیشرفت و رفاه برسد که این حق مسلم است.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه 50 سال است که برنامه هسته‌ای کشف شده اما هفت تا هشت کشور از این فناوری استفاده می‌کنند، افزود: تنها چهار تا پنج کشور از این فناوری به طور کامل استفاده می‌کنند و آنها هم حرفشان این است که شما حق ندارید این فناوری را داشته باشید و برای جلوگیری از این کار به کشورمان تروریست می‌فرستند تا دانشمندانمان را ترور کنند و تحریم می‌کنند تا به خیالشان مجبور شویم بر سر میز مذاکره برویم.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در مورد اینکه چرا با این شناخت ما این مذاکرات را پذیرفتیم و بر سر چه چیزی می‌خواهیم صحبت کنیم، عنوان کرد: در این مورد دو نگاه وجود دارد یک نگاه کسانی که چارچوب‌های اسلام و دین را قبول دارند ولی در عمل برنامه‌هایشان نگه داشتن جامعه در کوتاه مدت است و نگاه دوم، نگاه درازمدت و بصیرت بیشتر برای مسیری مثبت و بهتر که می‌خواهیم پیدا کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی هدف نظام از مذاکرات را پیگیری حقانیت ایران و نشان دادن این نکته که دشمنان جز خفیف کردن و کوچک کردن ملت‌ها هدفی ندارند تا در نهایت آنها را وادار به اطاعت کنند، بیان کرد.

وی در ادامه در مورد سؤالی مبنی بر اینکه طالبان و اصلاحات شمشیر دو لبه هستند، گفت: دشمن همیشه حواس‌ها را برای اینکه از مسیر حق منحرف کند دو راه را درست می‌کند تا مسیر حق گم شود و در این مورد افراط و تفریط بسیار است.

قاضی‌زاده هاشمی در مورد سؤالی مبنی بر دادگاه احمدی‌نژاد و علت عدم اولویت محاکمه فتنه‌گران توسط قوه قضاییه افزود: این مسئله از این باب خوب است زیرا رؤسا می‌فهمند که اگر در دولتشان خلافی صورت گیرد محاکمه خواهند شد که گامی خوب و اساسی است و در مورد اولویت نیز باید گفت در مورد بعضی از پرونده‌ها کم‌کاری‌هایی صورت گرفته که باید به همه آنها رسیدگی شود.

وی با بیان اینکه نباید و حق نداریم از مجرمین و کسانی که جرمشان روشن است در دستگاه سیاسی و دولت استفاده کنیم، افزود: ما می‌گوییم از مجرمین استفاده نکنید، و یا از بازنشستگان در دستگاه‌های دولتی که خلاف قانون است و ما نمی‌توانیم بگوییم عده‌ای خاص می‌توانند استفاده کنند و دیگران نمی‌توانند.

قاضی‌زاده هاشمی در مورد مذاکرات اظهار داشت: آنها غنی‌سازی پنج درصد ما را قبول کردند اما اساساً ان‌پی‌تی را قبول نداشتند این موضوع با قضایای بعد از مذاکرات نمایان شد (تحریم 17 شرکت دیگر و صحبت‌هایی که بر سر نفت وجود دارد)، مشکلات اقتصادی ما هم ساختاری طولانی و درازمدت دارد که طی 100 روز نمی‌توان آن را تحلیل کرد.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: اگر چارچوب اسلامی رعایت شود می‌توان تنوع سلایق را پذیرفت.

وی در مورد تفحص دولت گذشته اضافه کرد: سندی در دست است که فقط در آن 37 کد نماینده مجلس وجود دارد اما اسم ندارد، طی صحبتی که با آقای مرتضوی داشتیم، وی گفت در صورتی اسامی را می‌دهیم که افشا نشود و از دادن اسامی خودداری کرد و از طریق قوه قضاییه قابل پیگیری است.

نماینده مجلس شورای اسلامی در مورد صحبت‌های صورت گرفته در مذاکرات نیز اعلام کرد: طبق گفته مقام معظم رهبری در بحث مذاکرات یا به حقوق مسلم ملت می‌رسیم و یا آگاهی مردم در سطح بالاتر قرار خواهد گرفت که در هر دو مورد برد با ماست، ما باید به مردم فرصت دهیم تا سطح آگاهی و اطلاعاتشان را افزایش دهند و در نهایت خود مردم به این نتیجه برسند که چه راهی را بروند.


ارسال دیدگاه