به گزارش مازنداصناف، محمدعلی رمضانی، سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از آغاز اجرای طرح احیای نانهای محلی و توسعه اشتغال در مناطق گردشگری استان خبر داد.
وی گفت: این طرح در راستای مأموریتهای استاندار مازندران و با هدف ساماندهی واحدهای خبازی نوع شش (آزادپز) اجرا میشود.
به گفته رمضانی، تاکنون ۹۸ درصد واحدهای آزادپز استان ساماندهی شده و در سامانه «سیما» به ثبت رسیدهاند و هیچ محدودیتی برای فعالیت آنها وجود ندارد.
وی با اشاره به اهمیت نانهای محلی در حفظ فرهنگ غذایی و رونق اقتصاد بومی افزود: در قالب این طرح، احداث نانواییهای محلی با حداقل هزینه و با همکاری نهادهایی مانند سازمان بهزیستی و کمیته امداد دنبال میشود تا از ظرفیت و مهارت افراد تحت پوشش، بهویژه زنان سرپرست خانوار، برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی اقتصادی استفاده شود.
رمضانی همکاری دستگاههای مختلف را در تحقق این طرح ضروری دانست و گفت: با مشارکت ادارهکل میراث فرهنگی و اتحادیه نانوایان استان، عرضه و ترویج نانهای محلی متناسب با ذائقه گردشگران در روستاها و مناطق توریستی در دستور کار قرار گرفته است.
سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در پایان افزود: در نشست اخیر دستگاههای اجرایی استان، راهکارهای اجرایی و چالشهای پیشروی طرح بررسی شد تا زمینه گسترش نانواییهای محلی و رونق تولید نانهای سنتی در مازندران فراهم شود.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه