قفسههای روغن مراکز عرضه کالا خالی است؛
توقف عرضه روغن خوراکی پشت سهمخواهی برندها
کمبود روغن خوراکی پیش از آنکه مشکل خارجی باشد سهمخواهی برندها است و شرکتهای تولیدی به دنبال افزایش قیمت این محصول هستند.
به گزارش مازنداصناف، مدتی است که مردم استان برای تامین روغن خوراکی مورد نیاز دچار مشکل شدند.روند کاهش توزیع روغن خوراکی بعد از ایام تعطیلات نوروز شدت گرفته و همچنان دامنگیر مردم است.
قفسههای روغن در بسیاری از مراکز عرضه کالا خالی است و شرکتهای توزیع هم منتظر تامین از سوی جهاد کشاورزی استان مازندران هستند.
در هیمن ارتباط بابک مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، خاطر نشان کرد: بعد از ایام عید چندین مرحله توزیع روغن انجام شده و این روند نیز ادامه دارد.
وی با اعلام اینکه پیگیری برای تامین این کالا در دستور کار است، افزود: رایزنیها در سطح شرکتهای تولیدی انجام شده و برنامهریزی لازم برای تامین روغن مورد نیاز استان در حال انجام است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران یادآور شد: با شرکتهای تولیدی فعال استان مازندران هم صحبتهای برای تامین روغن انجام شده و در سطح ملی هم پیگیریها برای تامین روغن در دستور کار است.
وی اضافه کرد: بعد از ایام نوروز چندینبار از ظرفیت شرکتهای تولید داخل استان برای رفع نیازمندیها اقدام کردیم و این روند نیز همچنان ادامه دارد.
مومنی در ارتباط با روند توزیع روغن خوراکی در استان،گفت: متولی توزیع در استان سازمان صمت است و رایزنیها ما در مرحله تامین تا هنگام خروج از واحدهای تولیدی و شرکتهای بزرگ است.
وی یادآور شد: با توجه به شرایط فعلی امکان احتکار این محصول وجود ندارد اما با این حال مردم هرگونه مسئله در انبار کردن کالا به قصد احتکار را به متولیان امر در سازمان صمت اطلاع رسانی کنند.
بهزودی نیازمندیهای مردم در این زمینه تأمین میشود
در همین ارتباط نادعلی کهنسال مدیرکل صمت مازندران، با اعلام اینکه مسؤولیت تامین کالاهای اساسی در بخش کشاورزی به عهده جهادکشاروزی است، افزود: شاهد پیگیریهای جدی متولیان استانی در این حوزه هستم.
وی اضافه کرد: بخشی از نیازمندیهای استان مازندران پیش از شروع سال تامین شده و رایزنیها در سطح ملی از سوی استاندار انجام شده و این روند نیز همچنان ادامه دارد.
کهنسال خاطر نشان کرد: پیگیریهای همه جانبه در این زمینه ادامه داشته و بهزودی نیازمندیهای مردم در این زمینه تأمین میشود.
گفتنی است، یک منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود،گفت: بیشتری از مسئله کمبود سهمخواهی شرکتها و برندهای تولیدی است که با کاهش عرضه به دنبال تغییر قیمت این محصول هستند و با مخالفت دولت در این زمینه مواجه شدند به همین دلیل تلاش دارند که با محدودیت در عرضه دولت را وادار به پذیرش افزایش قیمت کنند.
در چند سال گذشته هم بحث کمبود عرضه روغن در استان مازندران سابقه داشته و پس از چند روز کمبود این محصول بلافاصله با تغییر قیمت هیچگونه مشکل خاصی برای تامین این محصول وجود نداشته است.
اگرچه متولیان تلاش دارند که بحث واردات این محصول را پیش بکشند اما حقیقت همان سهم خواهی برندها است که تلاش دارند با توقف عرضه به قیمت مورد نظر خویش به بهای آزار به مردم برسند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه