به گزارش مازنداصناف، محمدعلی رمضانی ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی طرح حمل بونکری آرد در نشست کمیته پژوهش اداره کل غله مازندران اظهار کرد: این طرح پس از ۲ سال پژوهش و مطالعه به مرحله نهایی اجرا نزدیک شده است.
وی با اعلام این خبر، افزود: در مرحله اول برای حمل آرد از کارخانجات به صنایع آردبر استان طراحی گردیده و مزایای قابل توجهی از جمله کاهش هزینههای حمل، حذف هزینه کیسه، کاهش ضایعات آرد و کاهش آلودگی محیط زیست را به همراه خواهد داشت.
سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران به مزایای اجرای این طرح اشاره و خاطرنشان کرد: مهمترین مزیت این پروژه، ارتقای شرایط بهداشتی حمل و نقل و نگهداری آرد، کاهش ضایعات آرد و کاهش چشمگیر آلودگی ناشی از کیسههای پلاستیکی خواهد شد و برآوردها نشان میدهد با حذف واسطههای حمل سنتی، قیمت تمام شده آرد برای مصرف کننده کاهش خواهد یافت.
رمضانی، تأکید کرد: این پروژه پس از مطالعات فنی و اقتصادی گسترده، آماده اجرا در سطح استان است و میتواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد.
وی عنوان کرد: در فاز اول، تأمین آرد بخش صنوف و صنایع آردبر استان از این طریق صورت خواهد گرفت، سپس به سایر بخشهای زنجیره تأمین گسترش مییابد.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، با تقدیر از تلاشهای اعضای کمیته پژوهش و مشارکت فعال انجمن صنفی کارخانجات آرد، اداره کل صنایع و دانشگاه علوم پزشکی، اعلام کرد: این طرح با هدف بهینهسازی زنجیره تأمین آرد، ارتقای استانداردهای بهداشتی شبکه آرد و نان و کاهش هزینههای تولید نان طراحی شده و امیدواریم با اجرای موفقیتآمیز آن، گام بزرگی در جهت بهبود اقتصاد و محیط زیست استان برداریم.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه