logo

کد خبر : 38089
تاریخ خبر : 1404/01/21
 حمل بونکری آرد در مرحله نهایی است/خبازی‌های مازندران در الویت اجرای طرح
سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران خبر داد:

حمل بونکری آرد در مرحله نهایی است/خبازی‌های مازندران در الویت اجرای طرح

سرپرست غله و خدمات بازرگانی مازندران، گفت: حمل بونکری آرد پس از دو سال پژوهش و مطالعه به مرحله اجرا در استان نزدیک شده است.

به گزارش مازنداصناف، محمدعلی رمضانی ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی طرح حمل بونکری آرد در نشست کمیته پژوهش اداره کل غله مازندران اظهار کرد: این طرح پس از ۲ سال پژوهش و مطالعه به مرحله نهایی اجرا نزدیک شده است.

وی با اعلام این خبر، افزود: در مرحله اول برای حمل آرد از کارخانجات به صنایع آردبر استان طراحی گردیده و مزایای قابل توجهی از جمله کاهش هزینه‌های حمل، حذف هزینه کیسه، کاهش ضایعات آرد و کاهش آلودگی محیط زیست را به همراه خواهد داشت.

 سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران به مزایای اجرای این طرح اشاره و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین مزیت این پروژه، ارتقای شرایط بهداشتی حمل و نقل و نگهداری آرد، کاهش ضایعات آرد و کاهش چشمگیر آلودگی ناشی از کیسه‌های پلاستیکی خواهد شد و برآوردها نشان می‌دهد با حذف واسطه‌های حمل سنتی، قیمت تمام شده آرد برای مصرف کننده کاهش خواهد یافت.

رمضانی، تأکید کرد: این پروژه پس از مطالعات فنی و اقتصادی گسترده، آماده اجرا در سطح استان است و می‌تواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد.

وی عنوان کرد: در فاز اول، تأمین آرد بخش صنوف و صنایع آردبر استان از این طریق صورت خواهد گرفت، سپس به سایر بخش‌های زنجیره تأمین گسترش می‌یابد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، با تقدیر از تلاش‌های اعضای کمیته پژوهش و مشارکت فعال انجمن صنفی کارخانجات آرد، اداره کل صنایع و دانشگاه علوم پزشکی، اعلام کرد: این طرح با هدف بهینه‌سازی زنجیره تأمین آرد، ارتقای استانداردهای بهداشتی شبکه آرد و نان و کاهش هزینه‌های تولید نان طراحی شده و امیدواریم با اجرای موفقیت‌آمیز آن، گام بزرگی در جهت بهبود اقتصاد و محیط زیست استان برداریم.

انتهای خبر/