انتقاد استاندار مازندران از کیفیت نان‌های تولیدی واحدهای خبازی
پای نظارت می‌لنگد؛

انتقاد استاندار مازندران از کیفیت نان‌های تولیدی واحدهای خبازی

استاندار مازندران با انتقاد از عرضه بی کیفیت نان‌های تولیدی واحدهای خبازی گفت که گزارش های مردمی بیانگر نارضایتی مردم از کیفیت نان است و هیچگونه نظارتی نیز در این بخش صورت نمی‌گیرد.

به گزارش مازنداصناف،  مهدی یونسی رستمی روز چهارشنبه در جلسه شورای استاندارد مازندران در ساری اظهار کرد: در بازدیدهایی که از برخی واحدهای خبازی منطقه غرب مازندران صورت گرفت، مشاهده شد که نان های تولیدی توسط واحدهای خبازی شهرستان های مختلف استان، از کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه مردم حق دارند که نان با کیفیت مصرف کنند، اظهار داشت: عرصه خارج از شبکه آرد نیز توسط برخی واحدهای خبازی، باعث افزایش مشکلات موجود در این بخش شده است.

مقام عالی دولت در مازندران بر لزوم نظارت و بازرسی مستمر از واحدهای خبازی فعال در سطح استان تاکید کرد و افزود: واحدهای خبازی که نان با کیفیت به مروم عرضه می کنند باید شناسایی و به مردم معرفی شوند .

وی بر لزوم برخورد با واحدهای خبازی متخلف در سطح شهرستان های مازندران تاکید کرد و گفت که اداره کل تعزیرات حکومتی باید با استفاده از ظرفیت واحدهای صنفی و همچنین به کارگیری بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت، نسبت به بازدید و شناسایی واحدهای خبازی متخلف اهنمام بیشتری داشته باشند.

 

مقام عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: عرضه نان بی کیفیت در مازندران از چند سال گذشته آغاز شده و این امر بیانگر این واقعیت اساسی است که برای رفع این مشکل نیز تاکنون اقدام خاصی صورت نگرفته است.

یونسی رستمی اظهار کرد: واحدهای خبازی باید با احساس مسئولیت بیشتر، نسبت به تولید نان با کیفیت اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شواهد و گزارش های مردمی بیانگر این واقعیت مهم و اساسی است که نان های تولیدی در مازندران از کیفیت مناسبی برخوردار نیست و هیچگونه نظارتی نیز در این بخش صورت نمی گیرد.

 

استاندار مازندران خاطرنشان کرد: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی و نظارت و بازرسی از واحدهای خبازی، نسبت به افزایش کیفیت نان های تولیدی اهتمام بیشتری صورت گیرد و به هیچ عنوان هرگونه کوتاهی در این بخش توسط دستگاه های اجرایی ذیربط و حتی واحدهای خبازی، پذیرفتنی نیست.

یونسی رستمی گفت: واحدهای خبازی علاوه بر رعایت ساعت کاری و قوانین و مقررات بهداشتی، به هیچ عنوان مجاز نیستند آرد را در جاهای دیگری مصرف کنند.

سالانه حدود ۳۸۰ هزار تن و ماهانه ۳۱ هزار تن آرد بین بیش از چهار هزار و ۶۰۰ واحد خبازی که مسوولیت پخت نان در مازندران را برعهده دارند، توزیع می شود. در استان حدود پنج هزار واحد نانوایی وجود دارد و براساس آمار رسمی سرانه نانوایی در مازندران از میانگین کشوری نیز بالاتر است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

انتهای خبر/


ارسال دیدگاه