وی با بیان اینکه مردم حق دارند که نان با کیفیت مصرف کنند، اظهار داشت: عرصه خارج از شبکه آرد نیز توسط برخی واحدهای خبازی، باعث افزایش مشکلات موجود در این بخش شده است.
مقام عالی دولت در مازندران بر لزوم نظارت و بازرسی مستمر از واحدهای خبازی فعال در سطح استان تاکید کرد و افزود: واحدهای خبازی که نان با کیفیت به مروم عرضه می کنند باید شناسایی و به مردم معرفی شوند .
وی بر لزوم برخورد با واحدهای خبازی متخلف در سطح شهرستان های مازندران تاکید کرد و گفت که اداره کل تعزیرات حکومتی باید با استفاده از ظرفیت واحدهای صنفی و همچنین به کارگیری بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت، نسبت به بازدید و شناسایی واحدهای خبازی متخلف اهنمام بیشتری داشته باشند.
مقام عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: عرضه نان بی کیفیت در مازندران از چند سال گذشته آغاز شده و این امر بیانگر این واقعیت اساسی است که برای رفع این مشکل نیز تاکنون اقدام خاصی صورت نگرفته است.
یونسی رستمی اظهار کرد: واحدهای خبازی باید با احساس مسئولیت بیشتر، نسبت به تولید نان با کیفیت اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: شواهد و گزارش های مردمی بیانگر این واقعیت مهم و اساسی است که نان های تولیدی در مازندران از کیفیت مناسبی برخوردار نیست و هیچگونه نظارتی نیز در این بخش صورت نمی گیرد.
استاندار مازندران خاطرنشان کرد: باید با اتخاذ راهکار درست و اصولی و نظارت و بازرسی از واحدهای خبازی، نسبت به افزایش کیفیت نان های تولیدی اهتمام بیشتری صورت گیرد و به هیچ عنوان هرگونه کوتاهی در این بخش توسط دستگاه های اجرایی ذیربط و حتی واحدهای خبازی، پذیرفتنی نیست.
یونسی رستمی گفت: واحدهای خبازی علاوه بر رعایت ساعت کاری و قوانین و مقررات بهداشتی، به هیچ عنوان مجاز نیستند آرد را در جاهای دیگری مصرف کنند.
سالانه حدود ۳۸۰ هزار تن و ماهانه ۳۱ هزار تن آرد بین بیش از چهار هزار و ۶۰۰ واحد خبازی که مسوولیت پخت نان در مازندران را برعهده دارند، توزیع می شود. در استان حدود پنج هزار واحد نانوایی وجود دارد و براساس آمار رسمی سرانه نانوایی در مازندران از میانگین کشوری نیز بالاتر است.
انتهای خبر/