به گزارش مازنداصناف، در سی و هشتمین جلسه هیأت عالی مولد سازی دارایهای دولت، اموال ادرات ۱۲ استان از جمله مازندران برای اجرای طرح لیست شد.در ارتباط با اقدامات انجام شده برای مولد سازی با سید اسماعیل هاشمی مدیرکل اقتصاد و دارایی استان مازندران گفت و گویی انجام دادیم که اقدامات انجام شده و چالشها در روند اجرای این طرح را تشریح کرده است.
وی با اعلام اینکه فرایند ارزش افزایی و فروش ۱۷۵ ملک دولتی مازندران در حال انجام است،افزود: از این تعداد، ۱۰۶ پرونده مصوبه هیأت عالی تهران را دارند و فرایند ارزشافزایی و تغییر کاربری در حال پیگیری است.
وی خاطر نشان کرد: مجوز ۵۶ ملک برای مولدسازی در گذشته صادر شده همچنین پرونده ۲۸ ملک برای تغییر کاربری و ۲۱ ملک هم برای فروش از طریق مزایده در دست بررسی است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران، اضافه کرد: ارزش ریالی این املاک قبل از فروش توسط کارشناسان رسمی دادگستری تعیین شده و قیمت پایه در فرایند مزایده اعلام میشود که تاکنون موفق به فروش ملاک ادارات کشاورزی، فنیوحرفهای، اداره کل مالیاتی و بهزیستی شدیم.
وی با اعلام اینکه برای اجرای فرایند مولد سازی نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی استان مازندران هستیم،گفت: در این زمینه همکاری مناسبی از سوی ادارات وجود ندارد به عنوان نمونه آموزش و پرورش از جمله اداراتی است که تمایلی چندان به اجرای مناسب این طرح ندارد.
هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: کارگروه استانی به ریاست استاندار و دبیری اداره کل اقتصاد و دارایی، پیشنهادات را به هیئت عالی مولدسازی تهران ارسال میکند تا پس از تایید، مراحل بعدی آغاز شود.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه