به گزارش مازنداصناف،سیدمسیب موسوی پیش از ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات معادن «واز» و «گلندرود» که با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بیشترین معادن ذغال سنگ استان در شهرستان سوادکوه و شهرستان نور استقرار دارند و چهار واحد ذغالشویی فعال نیز در استان داریم.
وی افزود: کارخانجات بزرگ کشور از جمله ذوبآهن اصفهان نیازمند واحدهای معدنی ما هستند و تلاش بر حفظ آنها است.
معاون امور معادن اداره کل صمت مازندران تصریح کرد: در تلاش هستیم برای مردم قدم برداریم و اقدامات ما اثرگذار باشد.
موسوی با اشاره به سابقه معادن «واز» چمستان نور و اتفاقات مدیریتی در دوره فعالیت آنها تاکنون اظهار کرد: به دلیل برخی اقدامات و رفتارهای غیرعلمی در حفر تونل در سال ۸۳ این معدن سلب صلاحیت شد و ما تأکید کردیم تا پیگیر رفع مشکلات و سلب صلاحیت باشند.
وی افزود: در دو معدن واز یکی هفت تونل و دیگری ۲۲ تونل غیرمجاز و خارج از محدوده ایجاد کردند و سه معدن هم مجوز نداشتند ما با هرگونه فعالیت غیرمجاز مخالف هستیم.
معاون امور معادن اداره کل صمت مازندران تصریح کرد: هر نوع فعالیت نیازمند برنامه متقن است، ما مقابل و مانع فعالیتها نیستیم اما جلوی فعالیتهای غیرمجاز را برابر قانون میگیریم.
وی افزود: دریافت مجوز، رعایت اصول ایمنی و پرداخت حقوق دولتی برای همه معادن لازم و ضروری است، معادن واز نیز تا سال ۱۴۰۰ دارای اعتبار و مجوز بودند و پس از آن مقرر بود تا طرح ایمنی و بهرهبرداری ذغال کک شو و حرارتی به صمت ارائه و اجازه فعالیت دریافت کنند.
موسوی با اشاره به اینکه رعایت ایمنی و محدوده فعالیت لازمه اجازه و انجام کار است، گفت: معادن واز نیز باید تکلیف حقوق دولتی، ایمنی کار و رفع سلب صلاحیت را مشخص و سپس فعالیت کنند.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه