نظارت بر نانوایی‌ها در ایام تعطیلات نوروز
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران خبر داد:

نظارت بر نانوایی‌ها در ایام تعطیلات نوروز

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: با توجه به تقارن ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان تمهیدات لازم صورت گرفته تا ذخیره‌سازی آرد کافی در شهرستان‌ها انجام گیرد و هیچ نگرانی و کمبودی در خصوص آرد مورد نیاز واحد های خبازی در استان وجود نخواهد داشت.

به گزارش مازنداصناف،جلسه کارگروه آرد و نان استان همزمان با جلسه وبیناری کارگروه ملی رصد و پایش وضعیت گندم و آرد و نان کشور به ریاست خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران برگزار شد.عباسعلی وفایی‌نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در ادامه این جلسه با بیان اینکه تمام اهتمام بر این است که با همکاری و استفاده از ظرفیت‌های تمام دستگاه‌های اجرایی هیچ مشکلی در بحث تامین گندم، آرد و نان استان نداشته باشیم، اظهار کرد: در ۱۱ماه گذشته سال جاری ۴۶۱ هزار تن گندم برای مصرف استان تامین شد.

وی تصریح کرد: در سالجاری ۲۲۷ هزارتن گندم از سایر استان‌ها وارد کردیم که غالب گندم‌های وارده به استان از محصولات تولیدی در استان‌های با کیفیت بالای گندم نظیر خوزستان و گلستان بوده است.مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران افزود: با توجه به تقارن ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان تمهیدات لازم صورت گرفته تا ذخیره‌سازی آرد کافی در شهرستان‌ها انجام گیرد و هیچ نگرانی و کمبودی در خصوص آرد مورد نیاز واحد های خبازی در استان وجود نخواهد داشت.وفایی‌نژاد با تاکید بر کشیک خدمت‌رسانی به مردم در ایام تعطیل، گفت: در ایام تعطیل نوروز و ماه مبارک رمضان زنجیره تامین گندم، تولید آرد، حمل و نقل آرد از کارخانه به درب نانوایی‌ها و خبازان که در نهایت نان تولیدی را به مردم ارائه می دهند، به‌صورت کشیک مشغول خدمت‌رسانی به مردم خواهند بود. حسن خیریانپور در این جلسه با اشاره به نزدیک شدن به ایام پایان سال و تعطیلات نوروز و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان با تاکید بر دستگاه‌های نظارتی اظهار کرد: اکیپ‌های بازرسی دستگاه های نظارتی همچون صمت، جهاد و تعزیرات به منظور نظارت بر عملکرد نانوایی ها تشکیل و بازرسی از نانوایی ها در ایام پایان سال و ماه مبارک رمضان تشدید یابد.وی افزود: با توجه به ورود مسافران به استان مازندران در ایام تعطیل و حجم بالای تقاضای نان در این ایام، تمهیداتی به عمل آید تا مردم با مشکل تهیه نان مواجه نشوند.معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران بیان کرد: فرمانداران نسبت به انتخاب نانوایان کشیک در ایام تعطیل با اولویت‌های مطرح شده به منظور سهولت دسترسی مسافران اقدام عاجل کنند و نانوایی‌های کشیک با نصب بنر بر درب واحد صنفی معرفی شوند.

خیریانپور با اشاره به تقاضای بالای نان در ساعات منتهی به اذان مغرب در ایام ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: ساعت کار نانوایی‌ها در ماه رمضان طوری مدیریت خواهد شد تا نان بیشتری در ساعات عصر پخت شود.

منبع: خبرگزاری فارس

پایان پیام/


ارسال دیدگاه