به گزارش مازنداصناف، مهندس یونس بهارفر رئیس انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری و خزانه دار کانون سازندگان مسکن و ساختمان مازندران در حاشیه برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان ساری در گفتوگو اختصاصی با خبرنگار ما اظهار کرد: انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری یک انجمن صنفی کارفرمایی است که در سال ۱۳۹۴ در اداره کل کار رو رفاه اجتماعی استان به ثبت رسید.
وی افزود: بنا است تا این انجمن خدماتی را به اعضای زیر مجموعه خود دهد و لذا در راستای اهداف این انجمن، قرار است که از مجریان خود در تمامی شهرها حمایت کنیم.
رئیس انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری، خاطرنشان کرد: در نظام مهندسی ساختمان مازندران دارای چندین صلاحیت از قبیل صلاحیت طراحی، نظارت و اجرا هستیم که مهندسان مجری تخصیصا در خصوص صلاحیت اجرا فعالیت دارند.
خزانه دار کانون سازندگان مسکن و ساختمان مازندران، ادامه داد: مهندسان مجری ساختمان در واقع در صف اول حضور در ساختمانهای در دست احداث شهرهای استان هستند.
مهندس بهار فر عنوان کرد: در احداث ساختمان، زمانیکه از یک میزان متراژ و تعداد طبقه فراتر میرود، حضور مهندسان مجری در پروژه شکل میگیرد و مهندسان مجری باید عملا در محل کارگاه ساختمانی، حضور داشته باشند.
وی بیان کرد: در واقع عملا مهندسان مجری میبایست در این کارگاهها باید صفر تا صد پروژه را انجام دهند که متاسفانه با توجه به شرایط موجود در جامعه، این اتفاق چندان ظهور و بروز پیدا نکرده است.
رئیس انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری، تاکید کرد: با توجه به اینکه رابطه فی ما بین مجری و کارفرما یک رابطه مستقل از سازمان نظام مهندسی ساختمان است و مالک میتواند شخصا مجری خود را انتخاب کند، عملا مهندسان مجری هیچگونه حمایتی از نظر اعلام تعرفه، دریافت حقالزحمه از سوی سازمان نظام مهندسی نمیشوند.
خزانه دار کانون سازندگان مسکن و ساختمان مازندران، ادامه داد: اساس شکلگیری این انجمن به این دلیل است که در درجه نخست از اعضای خود حمایت کند و در جه بعدی، کیفیت ساختوساز را بالا ببرد.
مهندس بهارفر، تشریح کرد: ما به عنوان مجری قبل از عقد قرارداد یک تعهدی را در نظام مهندسی، امضا میکنیم که بر اساس آن متعهد میشویم در ساختمانی که قرار است احداث شود استاندارد مصالح ساختمانی را تایید کنیم و تعهد میدهیم که صرفا از مصالح استاندارد استفاده کنیم؛ اما در عمل مشاهده میکنید که در سطح شهر همه نوع مصالحی استفاده میشود و عملا نتوانستیم آنگونه که باید این موضوع مهم را جا بیندازیم.
وی اذعان کرد: به طور کلی، خدماتی که ما در بحث حمایتی به مجریان میدهیم آن است که با جدیت در موضوع تعیین تعرفه مهندسان مجری ورود و در حال پیگیری هستیم تا تعرفه اختصاصی مهندسان مجری، اعلام شود.
رئیس انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری، گفت: در این راستا یک پایگاه اینترنتی راهاندازی کردیم تا مهندسان مجری با مراجعه به این پایگاه، اطلاعات خود را بارگزاری کنند و قصد داریم در گام بعدی با توجه به این دادهها، مهندسان مجری را رتبهبندی کنیم تا تمایز میان مهندسان مجری به وجود بیاید و مالکان به راحتی بتوانند با انتخاب مهندسان، ساختمان خود را به صورت کیفی و درست، بسازند.
خزانه دار کانون سازندگان مسکن و ساختمان مازندران، با بیان اینکه هم اکنون انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری بالغ بر ۱۲۰ عضو در حوزه مهندسان مجری عمران و معماری دارد؛ افزود: هدفگذاری ما برای این انجمن جذب ۳۰۰ عضو در ساری است و هم اکنون در مرکز استان نزدیک به ۳۵۰ مهندس مجری وجود دارد.
مهندس بهارفر، مطرح کرد: هدف از شرکت در این نمایشگاه نیز آن بود که ما این انجمن را اطلاع رسانی کنیم و مهندسان مجری را جذب این انجمن کنیم و در واقع به نوعی ارتباطات گستردهتری را ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بدنبال ترمیم حلقه مفقودهای که بین صنعت ساختمان و مهندسان مجری وجود دارد هستیم که در این راستا یکی از اقداماتی که در این نمایشگاه دنبال کردیم ارتباط و انعقاد تفاهمنامه با شرکتهای تولیدکننده مصالح ساختمانی استاندارد بوده است تا مهندسانی را که کار استاندارد انجام میدهند را به این شرکتها، متصل کنیم تا زا این طریق، ارتقای کیفیت ساختوساز را در شهر ساری، داشته باشیم.
رئیس انجمن مهندسین مجری ساختمان ساری، در خصوص اقدامات این انجمن در حوزه استفاده ساختمانهای در دست ساخت از آسانسورهای استاندارد، گفت: آنچه که به صورت ایمنی کار قرار است در حوزه آسانسور اتفاق بیفتد تاییدیه مهندسان مکانیک را لازم دارد که به زودی مهندسان مجری تاسیسات نیز در این انجمن راهاندازی خواهد شد و عضویت نیز صورت خواهد گرفت.
خزانه دار کانون سازندگان مسکن و ساختمان مازندران، در خصوص استفاده از مصالح ساختمانی استاندارد، خاطرنشان کرد: این اتفاق مهم با عزم مشترک چند سازمان مرتبط قابل انجام است که در این راستا میبایست سازمانهای استاندارد، نظام مهندسی و مسکن و شهرسازی، مشترکا ورود کنند و ما نیز میتوانیم به عنوان یک انجمن صنفی که عملا حلقه اتصال این سازمانها به یکدیگر هستیم وارد شویم و با طبقهبندی اطلاعاتی که از ساختمانها وجود دارد و نیز اطلاعات آزمایشگاهی و استانداردهای لازم، بیاییم شرکتهای تولیدکننده مصالح ساختمانی را دستهبندی کنیم.
مهندس بهارفر، عنوان کرد: البته دسته بندی در خصوص شرکتهایی که متریال آن در واقع اجرا در محل اطلاق میشود باید با حساسیت بیشتری دنبال شود و این دسته بندی را در اختیار مالکان و سازندگان قرار دهیم تا از هدررفت مصالح جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه