به گزارش مازنداصناف، عباسعلی وفایینژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در جمع خبرنگاران اظهار کرد:تیمهای نظارت بر عملکرد خبازیهای استان مازندران از ۲۵ اسفند سال گذشته تا پایان نوروز ۱۴۰۲ با اجرای طرح تشدید نظارت از هزار و ۱۸۶ واحد خبازی در سطح ۲۲ شهرستان بازدید به عمل آوردند.
وی با اعلام این خبر افزود: تیم های نظارتی استانی متشکل از فرمانداریها، جهاد کشاورزی، صمت، اداره کل غله، شبکه بهداشت و اتحادیه خبازان در این بازدیدها به منظور سهولت دسترسی شهروندان روزه دار و مسافرین استان به نان به عملکرد انبارهای آرد ، نحوه آردرسانی به نانوایی ها و عملکرد واحدهای خبازی نظارت کردند.
مدیرکل غله وخدمات بازرگانی مازندران، خاطرنشان کرد: در این بازدیدها که با رویکرد نظارت بر نحوه توزیع آرد ، مصرف سهمیه آرد فوق العاده نوروزی و اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در استان مازندران آغاز شد، مواردی نظیر نحوه توزیع آرد به واحدهای خبازی، نصب بنر کشیک نوروزی جهت معرفی به شهروندان و مسافرین، انجام تراکنش های متعارف در پخت و عرضه نان، رعایت ساعت پخت نان ابلاغ شده به واحد خبازی، برخورد با تعطیلات خودسرانه، رعایت بهداشت فردی و محیط، وضعیت وزن چانه و... مورد ارزیابی قرار گرفت.
وفائی نژاد تصریح کرد: طی بازدیدهای نظارتی بعمل آمده، ۸۱۷ مورد تخلف ثبت و پرونده خبازی های متخلف جهت برخورد قانونی به دستگاه های مربوطه ارسال گردید.
وی تشریح کرد: طی این بازدید ها، 61 واحد خبازی به دلیل تخلف تعطیلی غیرمجاز، 138 واحد به دلیل کسری وزن چانه، 62 واحد به دلیل عدم رعایت بهداشت و 505 واحد به دلیل عدم حضور متصدی شناسایی و مراتب جهت برخورد قانونی به دستگاه های ذیصلاح ارجاع گردید.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به آردرسانی مطلوب به خبازی های استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان؛ گفت: همانطور که در ایام نوروز نان مسافرین استان بدون هیچ مشکلی تامین گردید، با رعایت ساعت کار ابلاغی توسط نانوایان استان هیچ مشکلی برای تامین نان مورد نیاز شهروندان روزه دار در ماه مبارک رمضان وجود نخواهد داشت.
وفائی نژاد با بیان اینکه عملکرد هر واحد خبازی از طریق سامانه هوشمند وزارت امور اقتصادی و دارایی پایش می شود؛ عنوان کرد: در صورت بروز هر گونه مغایرت در عملکرد و عدم رعایت ضوابط ابلاغی و انجام تراکنش های غیرمتعارف در تولید و عرضه نان، سامانه به صورت خودکار سهمیه آن واحد را تعدیل خواهد کرد.
وی خطاب به خبازان مازندرانی متذکر شد: جهت برخورداری از 30 درصد کارمزد روزانه پخت نان و 10 درصد افزایش سهمیه آرد در پایان هر دوره دستورالعملهای ابلاغی وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص تولید و عرضه نان را رعایت کرده و در صورت بروز مشکل و یا به منظور آموزش در نحوه عملکرد دستگاه کارتخوان هوشمند بانک سپه، با شماره پشتیبان 02123762376 تماس بگیرند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه