اطلاعیه اداره کل استاندارد استان مازندران در خصوص اعلام استاندارد اجباری کالاها/مشمولان تا پایان امسال فرصت دارند
قابل توجه تولیدکنندگان؛

اطلاعیه اداره کل استاندارد استان مازندران در خصوص اعلام استاندارد اجباری کالاها/مشمولان تا پایان امسال فرصت دارند

اداره کل استاندارد مازندران طی اطلاعیه‌ای بر اساس سازمان ملی استاندارد کشور، از اجباری شدن استاندارد برخی از کالاها خبر داد و گفت: کلیه تولید کنندگان، وارد کنندگان و صادر کنندگان تا پایان امسال مهلت خواهند داشت تا نسبت به رعایت موارد تجدید نظرشده اقدام لازم را به عمل آورند.

به گزارش مازنداصناف،  اداره کل استاندارد مازندران طی اطلاعیه‌ای بر اساس سازمان ملی استاندارد کشور، از اجباری شدن استاندارد برخی از کالاها خبر داد.


در این اطلاعیه آمده است: تاریخ اجرای اجباری استاندارد فرآورده‌های مندرج در جدول ابلاغی که تدوین و یا مورد تجدید نظر قرار گرفته اند، تا پایان امسال می‌باشد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است:  کلیه تولید کنندگان، وارد کنندگان و صادر کنندگان  تا تاریخ های اعلام شده، مهلت خواهند داشت تا نسبت به رعایت موارد تجدید نظرشده اقدام لازم را به عمل آورند.

در بخش پایانی این اطلاعیه تاکید شده است: بنابراین لازم است پس از انقضای مهلت تعیین شده، کلیه آزمون های مرتبط و صدور نتایج آزمون،  طبق آخرین تجدید نظر این استانداردها انجام شود و لذا لازم به آگاهی است که متن استانداردهای ملی بر روی پورتال رسمی سازمان ملی استاندارد "بخش استاندارد های ملی " به نشانی www.inso.gov.ir قابل دسترس می باشد.

تاریخ اجرای اجباری استاندارد فرآورده‌های این اطلاعیه به شرح ذیل است:
 
ردیف عنوان استاندارد ملی ایران شماره استاندارد ملی ایران تاریخ اعلام اجباری
1 خوراک انسان و دام-بیشینه رواداری فلزات سنگین و روش های آزمون 12968 1401/11/04
2 عرقیات گیاهی- ویژگی ها و روش های آزمون 10077 08 / 11 / 1401
3 کنسرو نیزه ماهی ) بادبان و مارلین ماهی( در روغن- ویژگی
ها و روش های آزمون
7634 14 / 11 / 1401
4 پسته طبیعی خندان- ویژگی ها و روش های آزمون 15 05 / 12 / 1401
5 پسته طبیعی ناخندان - ویژگی ها و روش های آزمون 4921 05 / 12 / 1401
6 شربت آناناس - ویژگی ها و روش های آزمون 12280 05 / 12 / 1401
7 شربت پرتقال - ویژگی ها و روش های آزمون 2735 05 / 12 / 1401
8 پودر شکلات داغ- ویژگی ها و روش های آزمون 166884 05 / 12 / 1401
9 دونات و پیراشکی- ویژگی ها و روش های آزمون 16980 05 / 12 / 1401
10 تخم خوراکی ماکیان- ویژگی ها و روش های آزمون 219 05 / 12 / 1401
11 شیر و فرآورده های آن- نوشیدنی شیری میوه ای -ویژگی ها
و روش های آزمون
16881 05 / 12 / 1401
12 قند مایع خرما - ویژگی ها و روش های آزمون 14442 05 / 12 /1401

انتهای پیام/
 

ارسال دیدگاه