به گزارش مازنداصناف، سعید باقری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار کرد: از ۵۰۰ واحد صنایع غذایی که جواز تاسیس و پروانه بهره برداری دریافت کردند، ۲۰۰ واحد فعال بوده و مابقي تعطیل و یا نيمه تعطيل هستند.
وی مشکلات اقتصادی، افزايش قيمت مواد اولیه عدم حمایت بانک ها و کمبود مواد اولیه را از علل اصلی تعطیلی کارخانجات اعلام کرد.
رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران از برگزاری دهمین همایش بزرگداشت روز جهانی غذا در ۲۵ مهرماه خبر داد و گفت: در این همایش واحدها و کارشناسان برتر کنترل کیفی در ۹ رسته غذایی تجلیل خواهند شد.
باقری در پاسخ به سوال خبرنگارمان در رابطه ساماندهی واحدهای لبنی سنتی با اشاره به اینکه ۱۵۰۰ واحد سنتی لبنیات در مازندران فعال هستند که هیچ نظارتی بر فعالیت شان صورت نمی گیرد، خواستار شناسنامه دار شدن این واحدها شد و افزود: متولیان بهداشتی باید واحدهاي سنتی لبنی را مکلف کنند تا مسئول کنترل کیفی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه با افزایش قیمت ها شاهد کاهش مصرف لبنیات هستیم، افزود: متاسفانه طرح شیر مدارس علیرغم برخورداری از اعتبار دولتی اجرا نمی شود و انتظار داریم تغذیه دانش آموزان حتی المقدور در مناطق محروم صورت گیرد.
باقری با اعلام اینکه سرانه مصرف لبنیات بسیار پایین است، از مسئولین خواست با در اختیار قراردادن کارت یارانه لبنیات در جهت افزايش سرانه مصرف تلاش کنند.
انتهای پیام//
ارسال دیدگاه