به گزارش مازند اصناف؛ غلامرضا سعیدی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: در بازدید سرزده ستاد تنظیم بازار مدیریت جهاد کشاورزی و بازرسان اداره صمت شهرستان جویبار از نانواییهای این شهرستان، چگونگی پخت نان، ساعات پخت، رعایت بهداشت و کیفیت آرد و نان نانواییهای این شهرستان مورد بازرسی قرار گرفت.
وی افزود: در جریان این بازدیدها که با حضور کارشناسان قرارگاه امنیت غذایی شهید امانی جهاد کشاورزی، بازرسان اداره صمت، اصناف و بسیج اصناف انجام شد، کیفیت، کمیت، رعایت بهداشت فردی کارگران، نوع برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانههای هر قرص نان با توجه به نوع نان، توسط بازرسان پایش شد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار، هدف از این بازدیدها را نظارت دقیق و دستور مقام عالی دولت در شهرستان به لزوم نظارت مستمر بر نحوه پخت، عرضه نان مناسب و بهداشت نانواییها از سوی دستگاههای ذی ربط اعلام کرد.
سعیدی تصریح کرد: در این گشت مشترک از 15 واحد نانوایی در بخش گیلخوران و دهستان لاریم بازدید شد که در این مرحله برای دو واحد متخلف بهدلیل کمفروشی و عدم رعایت ساعت پخت، پرونده تعزیراتی تشکیل شد.
وی تاکید کرد: این دو واحد خبازی متخلف برابر قانون محکوم به جریمه نقدی 220 میلیون ریالی شدند و برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات شهرستان معرفی شدند.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار، با اشاره به استمرار بازدیدها از نانواییهای این شهرستان، متذکر شد: عدم رعایت ساعت پخت و تحویل نان بیکیفیت به مردم، به هیچ وجه قابل قبول نیست و نانوا در قبال این موضوع باید مسئول و پاسخگو باشد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه