به گزارش مازند اصناف؛ علی رمضانی اظهار داشت: در ادامه طرح تشدید نظارت بر واحدهای خبازی استان تیمهای بازرسی استانی متشکل از اداره کل غله، صمت و دانشگاه علوم پزشکی از ۱۳۹ واحد خبازی در شهرستانهای آمل و سیمرغ با رویکرد رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با ویروس کرونا، رعایت ساعت کار، تعطیلات خودسرانه، وضعیت وزن چانه و… بازدید به عمل آوردند.
وی اظهار داشت: در اجرای این طرح ۱۰ اکیپ بازرسی در شهرستان آمل از ۱۰۵ واحد و چهار تیم در شهرستان سیمرغ از ۳۴ نانوایی بازدید کردند.
وی با ابراز تأسف از اینکه علیرغم تذکرهای متعدد از سوی اداره کل غله و شبکه بهداشت همچنان شاهد بیتوته کارگران در برخی واحدهای صنفی هستیم اعلام کرد: با نانوایی که کارگران در آن بیتوته کنند برخورد قاطع میشود.
رمضانی مقدم افزود: در شش واحد نانوایی در شهرستان آمل کارگران در آن بیتوته داشتند که مطابق قانون جریمه خواهند شد.
وی در ادامه به تخلفات دیگر نانواییها در این دو شهرستان اشاره کرد و گفت: ۴۳ واحد در شهرستان آمل و ۸ واحد در شهرستان سیمرغ به علت کسری وزن چانه جریمه شدند.
رئیس آرد و نان اداره کل غله مازندران افزود: همچنین در شهرستان آمل پنج واحد به علت تعطیلی خودسرانه، یک واحد پلمپ و ۲۲ واحد اخطار به علت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و ۱۹ واحد عدم رعایت بهداشت محیط و ۵۸ واحد نیز به علت عدم حضور متصدی در نانوایی جریمه شدند.
رمضانی مقدم با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته از نانواییهای شهرستان سیمرغ بیان داشت: در این شهرستان نیز ۹ واحد به دلیل عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی و هفت مورد به علت عدم عدم رعایت بهداشت محیط و ۱۷ واحد به دلیل عدم حضور متصدی در نانوایی اخطار و جریمه دریافت کردند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه