وی با بیان اینکه با دستگاه های نظارتی و متولی نظیر استاندارد و غیره تفاهمنامه هایی منعقد شده است، افزود: همچنین کمیته های تخصصی در ۹ گروه از جمله لبنیات تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در این کمیته های تخصصی تصمیمات درست برای ارتقای کیفیت گرفته می شود و برای رفع کمبود مواد اولیه واحدهای تولیدی برنامه ریزی خواهد شد.
گیوه چی تامین شکر و روغن را از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی لبنی و غذایی در استان بیان کرد و گفت: بیش از ۵۲۰ واحد تولیدی و صنعتی غذایی در استان مشغول فعالیت هستند.
رئیس انجمن صنایع غذایی با اشاره به رکود بیش از ۱۰۰ واحد صنعتی و غذایی در استان، فعال سازی این واحدها را جزو برنامه های پیش روی انجمن صنایع غذایی بیان کرد.
ارسال دیدگاه