صنایع غذایی و لبنی مازندران از کمبود مواد اولیه رنج می برد
رئيس انجمن صنايع غذايي مازندران:

صنایع غذایی و لبنی مازندران از کمبود مواد اولیه رنج می برد

<p><span style="font-size: larger;"> گیوه چی، رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران شمار واحدهای صنعتی و غذایی استان را ۵۲۰ واحد ذکر کرد و گفت: بیشتر این واحدها از کمبود شکر و روغن رنج می برند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ محمد مهدی گیوه چی در گفتگو با خبرنگار بازار با اشاره به برپایی جشن غذا در استان اظهار داشت: برترین های صنعت غذا در ۹ گروه غذایی مشخص و معرفی شدند.

وی با بیان اینکه با دستگاه های نظارتی و متولی نظیر استاندارد و غیره تفاهمنامه هایی منعقد شده است، افزود: همچنین کمیته های تخصصی در ۹ گروه از جمله لبنیات تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در این کمیته های تخصصی تصمیمات درست برای ارتقای کیفیت گرفته می شود و برای رفع کمبود مواد اولیه واحدهای تولیدی برنامه ریزی خواهد شد.

گیوه چی تامین شکر و روغن را از مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی لبنی و غذایی در استان بیان کرد و گفت: بیش از ۵۲۰ واحد تولیدی و صنعتی غذایی در استان مشغول فعالیت هستند.

رئیس انجمن صنایع غذایی با اشاره به رکود بیش از ۱۰۰ واحد صنعتی و غذایی در استان، فعال سازی این واحدها را جزو برنامه های پیش روی انجمن صنایع غذایی بیان کرد.

۲۴ مهر ۱۴۰۰



ارسال دیدگاه