به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران حسن خیریانپور در جلسه کارگروه گندم ،آرد و نان استان مازندران با اشاره به این که در حال حاضر ۱۴۱ هزار تن ذخیره گندم برای استان مازندران وجود دارد افزود: ماهانه ۳۹ هزار تن گندم در استان مصرف می شود .
وی بر لزوم رعایت بهداشت فردی ، بهداشت محیط و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در نانوائی ها تأکید و بیان داشت: با توجه به سرمایه گذاری و حمایت ویژه دولت در بخش تولید گندم ، آرد و در نتیجه ، برای ارتقا کیفیت نان ، رعایت ساعت کار و جلوگیری از تعطیلی خودسرانه علاوه بر تشدید بازرسی ها ، باید با متخلفان احتمالی برخورد جدی و قاطع صورت بگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران بیان داشت: فرمانداران و مدیران کل دستگاه های اجرایی مرتبط در این خصوص باید به نحو شایسته در این بخش ورود و اقدام کنند.
مازندران دارای پنج هزار و ٥٠٠ واحد خبازی فعال است که بنابر گزارش های رسمی تنها ١٠ درصد آنها دارای درجه کیفی یک بوده و حدود پنجاه درصد نیز حائز پایین ترین رتبه یعنی درجه چهار هستند.
برابر آمار ماهیانه ۳۰ هزار تن آرد در بین نانواییهای مازندران در دو قالب یارانه اول و یارانه دوم توزیع میشود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه