نرخ گوشت قرمز در مرکز مازندران ثابت و روبه پایین است
رئيس اتحاديه صنف قصابان مرکز مازندران:

نرخ گوشت قرمز در مرکز مازندران ثابت و روبه پایین است

<p><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه صنف قصابان مرکز مازندران با اشاره به ثبات قیمت گوشت در مرکز استان گفت: به دلیل کشتار دام، نرخ&zwnj;ها رو به پایین است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ سید کاظم سید اصغری نژاد در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه نرخ گوشت نسبت به مدت ماه قبل در مرکز استان دارای ثبات است، افزود: قیمت واقعی گوشت بین ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان به ازای هرکیلوگرم است.

وی با بیان اینکه شاهد ورود لاشه های گوشت از دیگر استان ها به مازندران هستیم، نرخ گوشت این لاشه ها را ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان ذکر کرد و گفت: گوشت گوساله نر بین ۱۴۵ تا ۱۵۰، گوشت بره بین ۱۳۵ تا ۱۴۰ هزار تومان و گوشت گاو نیز ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان قیمت دارد.

وی گرانی نهاده ها و خوراک دام و خشکسالی را از جمله مشکلات فراروی دامداران بیان کرد و گفت: شاهد فروش و کشتار دام ها هستیم و این مسئله بر بازار گوشت در آینده تاثیر بسزایی خواهد داشت.

سید اصغری نژاد با اشاره به فروش دام در حاشیه جاده ها و راه ها گفت: این مسئله همواره در مازندران وجود داشته است.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه