به گزارش مازند اصناف؛ ذکریا نوروزی با بیان اینکه بیشتر نانوایان به بانکها بدهکار هستند، کمبود سهمیه آرد را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: نانوایان با پنج سهمیه در روز نمی توانند تمامی هزینه ها را تامین کنند.
وی به عدم کیفیت آرد طی هفته اخیر اشاره و اضافه کرد: به این دلیل برخی از نانوایی تعطیل بودند و کمبود و بی کیفیتی آرد مشکلات فراروی را شدت بخشیده است.
وی پایین بودن نرخ نان را از دیگر مسائل و دغدغه ها بیان کرد و گفت: به دلیل پایین بودن نرخ نان برخی نانوایی های سنگک تعطیل شده است زیرا هر قیمت تمام شده سنگک به ازای هر قرص با وزن ۴۰۰ گرم دو هزار و ۵۰۰ تومان است درحالی که نرخ آن از سوی دولت با وزن ۴۸۰ گرم دو هزار تومان تعیین شده است.
نوروزی یادآور شد: نانوایی ها با وضعیت کنونی و قیمت های پایین نمی توانند به فعالیت ادامه دهند و با توجه به اهمیت نان و استراتژیک بودن آن باید به خبازان توجه شود.
عضو اتحادیه نانوایی های مازندران تصریح کرد: خباز باید با سیلی صورت خود را سرخ کند و با آنکه هر سال نرخ نان آنالیز می شود ولی نرخ های دیگری اعلام و تعیین می شود.
وی با عنوان اینکه وقتی نرخ واقعی به نانوایان داده نمی شود، مشکلات تشدید می یابد، گفت: سر سفره مردم حق الخباز برده می شود و باید برای حل مشکلات آنان برنامه ریزی کرد.
نوروزی با انتقاد بی توجهی مسئولان نسبت نانوایی ها خواستار اقدام عاجل برای حل مشکلات فراروی شد./بازار
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه