وی با اظهار اینکه آمار جوجه ریزی و برداشت مناسب است، افزود: میزان تولید مرغ در استان قابل قبول است و نظام توزیع براساس حواله مدیریت جهاد کشاورزی انجام می شود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با بیان اینکه ۶۵ درصد مرغ استان به بازار تهران عرضه می شود، گفت: علیرغم اینکه هر کیلوگرم نهاده ۲۰۰ تومان افزوده شد، اما شاهد عرضه خوب مرغ در استان هستیم.
حسن زاده یادآور شد: حمل ونقل از جمله مشکلات به شمار می رود و باید برای حل آن برنامه ریزی کرد.
وی یادآور شد: یکی از نگرانی های مرغداران افزایش قیمت نهاده ها است و این سبب می شود که بیشترین فشار به تولیدکننده وارد شود.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با اظهار اینکه جوجه را به قیمت بیش از هفت هزار تومان خریداری می کنیم، دوگانه بودن قیمت ها را از مهمترین مشکلات بیان کرد و گفت: دستگاه های ناظر باید مسئولیت نظارت را داشته باشند تا جلوی چندگانگی قیمت مرغ را در استان بگیریم.
حسن زاده یادآور شد: تولید به اندازه کافی انجام می شود ولی در سیستم توزیع و نظارت دچار مشکل هستیم و از سوی دیگر نهاده ها با تاخیر به مرغداران عرضه می شود.
ارسال دیدگاه