اخطار نسبت به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی
دبيرکل اتاق اصناف ايران مطرح کرد

اخطار نسبت به عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی

<p><span style="font-size: larger;">دبیرکل اتاق اصناف ایران گفت: در ابلاغیه&zwnj;ای از مردم و واحدهای صنفی خواسته ایم تا درصد رعایت پروتکل&zwnj;های بهداشتی به ویژه در مراکز توزیع غذا و خوراکی&zwnj;ها را همچون قبل از تعطیلات نوروزی به بیش از۹۵ درصد برسانند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ به نقل از اتاق اصناف ایران، محمدباقر مجتبایی دبیر کل اتاق اصناف ایران با اشاره به گزارشات واصله از بازرسان اتاق ها و اتحادیه های صنفی سراسر کشور و نیز بازرسان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی در خصوص کاهش سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی و اخطار به واحدهای صنفی گفت: به علت روند کاهشی رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و برخی از مراکز عرضه مواد غذایی از جمله رستوران‌ها، فست‌فودها و ساندویچی‌ها به ویژه در شهرهای مسافرپذیر که مردم تردد بیشتری در آن‌جا دارند، مراجعات بیماران کرونا به بیمارستان‌های این شهرها افزایش یافته است.

مجتبایی بیان کرد: از این رو اتاق اصناف ایران در ابلاغیه‌ای از مردم و واحدهای صنفی خواسته است تا درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه در مراکز توزیع غذا و خوراکی‌ها را همچون قبل از تعطیلات نوروزی به بیش از۹۵ درصد برسانند.

وی افزود: بدیهی است چنانچه پروتکل‌های بهداشتی رعایت نشود، شهرها به سمت وضعیت نارنجی و قرمز خواهند رفت و باری دیگر کسب و کارها در معرض تعطیلی و ضرر و زیان هنگفت قرار خواهند گرفت و ما نمونه آن را در سال گذشته به تلخی تجربه کردیم. همچنین روند نزولی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مقابل روند افزایشی بیماران مبتلا به کرونا را در پی خواهد داشت.

دبیر کل اتاق اصناف ایران تاکید کرد: توصیه ما به اماکن صنفی به ویژه رستوران ها، فست فود ها و سایر مراکز توزیع غذا و خوراکی، ایجاد امکان تهویه مناسب و مستمر و نیز استفاده از فضای باز جهت پذیرایی از مسافران و مشتریان است. رعایت پروتکل‌های بهداشتی و خود کنترلی از سوی مردم و واحدهای صنفی نیز مورد تاکید است تا مجبور به برخوردهای قهری و پلمپ کوتاه مدت یا بلند مدت واحدهای صنفی متخلف نباشیم.

۷ فروردین ۱۴۰۰



ارسال دیدگاه