به گزارش مازند اصناف؛ علی رمضانی مقدم در حاشیه اجرای طرح تشدید نظارت بر واحد های خبازی در راستای رعایت پرتکل های بهداشتی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در راستای تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا و تصمیماتی که اتخاذ شد، با هماهنگی اداره کل غله، فرمانداری ها، اتحادیه خبازان، دانشگاه علوم پزشکی و اداره صمت بازدید ها انجام شد.
وی با بیان اینکه 7 شهرستان بازدید انجام شد، عنوان کرد: 3هزار و 250 واحد ارزیابی انجام شد، که 290 واحد اخطار اولیه گرفتند و 27 واحد پلمپ شدند که بیشترین مشکل رعایت پروتکل های بهداشتی بود.
رئیس آرد و نان مازندران ادامه داد: بحث نظارت در دو صورت کیفی پزی نان و رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود، از اول اذر در غالب صد و دو اکیب بازرسی تشکیل شد و شهرهای مانند بهشهر، میاندورد، جویبار، قائمشهر، و.. این ارزیابی انجام شد.
وی در خصوص بازدید امروز خاطرنشان کرد: 15 تیم ستاد مرکزی اداره غله و اعضای کارگروه ستاد کرونا حدود 155 واحد خبازی در امل را مورد بازدید قرار دادند و از نظر صنفی، ساعت کار، میزان پخت و مهم ترین عامل رعایت پروتکل های بهداشتی را مورد بررسی قرار می دهند و نتیجه ان ظرف دو گزارش داده می شود.
رمضانی مقدم بیشترین مشکل خبازی ها را رعایت پروتکل های بهداشتی خواند و اظهار کرد: در مرحله اول بحث ارشادی و تذکرات به واحدها ی متولی داد شد و در مرحله دوم اگر ظرف 24 ساعت مشکل رفع نشود، در صوت مداومت پلمپ خواهد شد و سهیمه ارد ان واحد قطع می شود.
وی کیفیت گندم مازندران را مناسب دانست و تصریح کرد: مازندران از کیفیت اراد و تولید نان وضعیت متوسطی برخوردار است و امل نیز در شرایط مناسبی است
لازم به ذکر است در مازندران حدود پنج هزار واحد نانوایی وجود دارد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه