تلف شدن 6هزار قطعه مرغ به‌علت خفگی در جویبار

تلف شدن 6هزار قطعه مرغ به‌علت خفگی در جویبار

<p><span style="font-size: larger;">رئیس دامپزشکی جویبار با تایید خبر تلف شدن 6هزار قطعه مرغ در این شهرستان گفت: دلیل تلف شدن مرغ خفگی ناشی از گاز آمونیاک حاصل از مدفوع مرغ&zwnj;ها بوده است. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ تلف شدن 6هزار مرغ در جویبار جز اخباری بوده که دست به دست چرخیده و این موضوع نگرانی‌های به‌ دنبال داشته است.

باتوجه به حضور پرندگان مهاجر و نگرانی‌هایی در ارتباط با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نگرانی در ارتباط با بیماری‌های فصل سرد سال ازجمله آنفلوآنزا و نیوکاسل نگرانی‌هایی به همراه داشت که در این زمینه علیرضا آقاجانی رئیس دامپزشکی شهرستان جویبار، با تایید خبر تلف شدن 6هزار قطعه مرغ در این شهرستان، اظهار کرد: دلیل تلف شدن مرغ‌ها مشکل مدیریتی سالن مرغداری بوده و ارتباطی به بیماری نداشته است.

وی افزود: البته در این زمینه آزمایش‌ها و نمونه‌های لازم گرفته شده که پس از انجام آزمایش مشخص شد بحث بیماری‌های آنفلوآنزا و نیوکاسل منفی است.

رئیس دامپزشکی شهرستان جویبار با بیان اینکه گرمازدگی و خفگی دلیل تلف شدن مرغ‌ها بوده است، تصریح کرد: این واحد مرغداری دارای سه سالن بوده و در مجموع با ظرفیت بیش از 20هزار مرغ بود که یک سالن در پی از کار افتادن یکی از هیترهای گرمایشی تعداد 6هزار مرغ تلف شدند.

این مسؤول اضافه کرد: به محض اطلاع از این موضوع کارشناسان دامپزشکی با آزمایش از مرغ‌های تلف شده هیچ‌گونه علائمی مبنی بر آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان ونیوکاسل مشاهده نشد.

آقاجانی یادآور شد: البته دلیل تلف شدن مرغ خفگی ناشی از گاز آمونیاک حاصل از مدفوع مرغ‌ها بوده است.

وی با تاکید بر اینکه مرغداران باتوجه به احتمال حوادث پیش‌بینی نشده نسبت به بیمه واحدهای مرغداری اقدام کنند که در زمان بروز حوادث امکان دریافت خسارت وجود دارد، خاطرنشان کرد: پرورش مرغ در مرغداری‌های سطح استان کاملا قرنطینه است ودر صورت مشاهده هرگونه تلفات به منطقه موردنظر اعزام شده و با گزارش این واحد مرغداری سریعا در این مکان حاضر شدیم و  آزمایش‌های لازم تخصصی صورت گرفت تا بتوانیم از شیوع بیماری‌ها پیشگیری کنیم./فارس

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه