لزوم ورود دانش بنیان ها برای ارتقای کیفیت نان در مازندارن

لزوم ورود دانش بنیان ها برای ارتقای کیفیت نان در مازندارن

<p><span style="font-size: larger;"> استاندار مازندران برنامه ریزی برای افزایش و ارتقای کیفیت نان را از مهمترین دغدغه های فراروی در استان بیان کرد و خواستار ورود دانش بنیان ها و نخبگان در این بخش شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ احمد حسین زادگان بعدازظهر چهارشنبه در نشست با مسئولان جهاد دانشگاهی استان در سالن استانداری با اشاره به اینکه افزایش کیفیت نان از مهمترین دغدغه مردم به شمار می رود خواستار اجرای طرح های علمی برای رشد کیفیت نان شد.

وی با اظهار اینکه از نیروهای نخبه برای اجرای طرح های توسعه ای استان و بهبود رفاه اجتماعی مردم باید بهره گیری شود از جهاد دانشگاهی خواست تا به مسئله کیفیت نان در استان ورود کند.

وی ادامه داد: موضوع کیفیت نان و پسماند از جمله مسائل و دغدغه های مهم استان به شمار می رود که باید برای آن برنامه و طرح هایی تدوین شود.

حسین زادگان همچنین با اشاره به اینکه برای سهولت اجتماعی و توسعه کشور باید روش هایی جدید جایگزین شیوه های قدیمی و سنتی در جامعه شود، توجه به مالیات و ایجاد شبکه جامع اطلاعات مالیاتی را سبب توسعه اجتماعی دانست./بازار


ارسال دیدگاه