وی فروشگاه های اتکا، رفاه، فرهنگیان، امکان و بهزیستی و شرکت های تعاونی روستایی را متولی توزیع این نوع گوشت معرفی کرد و ادامه داد: با توجه اهمیت تجمع نکردن مردم برای مقابله با ویروس کرونا، فروشگاه های عرضه کننده مواد پروتینی تقریبا بزرگ نیز می توانند با معرفی سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان توزیع کنندگان این گوشت سهمیه دریافت کنند.
خرید و ذخیرهسازی گوشت مرغ
مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران در خصوص توزیع گوشت مرغ هم گفت: از آن جایی که قیمت مرغ گرم به دلیل افزایش تولید با قیمت کمتر از مصوبه دولتی در استان به وفور وجود دارد، به منظور کمک و حمایت از تولید کنندگان، دولت خرید مرغ را برای ذخیره سازی آغاز کرده است.
ابراهیمی توضیح داد: در حال حاضر روزانه حدود ۱۰۰ تن مرغ مازاد بر مصرفی که در استان تولید می شود با هدف تنظیم بازار و حمایت از مرغداری ها خریداری و در سردخانه ها ذخیره می شود.
نرخ اعلام شده برای هر کیلوگرم گوشت مرغ در ستاد تنظیم بازار ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان است که در بازار مازندران گوشت مرغ به قیمت ۱۱ هزار و ۸۰۰ تا ۱۲ هزار و ۷۰۰ تومان به دست مصرف کننده می رسد.
سالانه 240 هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می شود که معادل ۱1درصد گوشت سفید تولیدی کشور است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه