افزایش 10 درصدی گوشت قرمز در بازار مازندران
رئيس اتحاديه قصابان مرکز مازندران خبر داد

افزایش 10 درصدی گوشت قرمز در بازار مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران از افزایش 10 درصدی گوشت قرمز در بازار مازندران خبر داد و گفت: هر کیلو گوشت بره در قصابی&zwnj;ها و مراکز عرضه، بین 95 تا 105 هزار تومان است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ سید کاظم اصغرنژاد رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران در گفت‌وگو با خبرنگارما در خصوص آخرین وضعیت بازار گوشت در استان اظهار کرد: قیمت گوشت در بازار بین 5 تا 10 درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: علت اصلی این افزایش قیمت، کاهش عرضه به دلیل سرما است؛ البته تا قبل از شیوع ویروس کرونا، قاچاق هم نقش عمده‌ای داشته اما با شیوع این ویروس، مرزها بسته شده و عمدتا به سرمای هوا بر می‌گردد.

رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران خاطرنشان کرد: قیمت هر کیلو گوشت میش و بازار در هشتمین روز از اسفندماه امسال، بین 85 تا 90 هزار تومان است.

اصغرنژاد بیان کرد: هر کیلو گوشت بره در قصابی‌ها و مراکز عرضه، بین 95 تا 105 هزار تومان است.

وی اعلام کرد: هر کیلو گوشت گوساله نیز در بازار امروز با نرخ 90 هزار تومان عرضه شد.

به گفته رئیس اتحادیه قصابان مرکز مازندران، هر کیلو گوشت گاوی نیز در بازار امروز با قیمت 80 هزار تومان به مشتریان فروخته شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه