دورخیز بازار طلا برای یک پرش بلند قیمتی/ سکه 4.6 میلیون تومان داد و ستد شد
عضو هيئت مديره اتحاديه طلا مرکز مازندران عنوان کرد

دورخیز بازار طلا برای یک پرش بلند قیمتی/ سکه 4.6 میلیون تومان داد و ستد شد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر مرکز مازندران با بیان اینکه بازار طلا در حال دور خیز است برای یک پرش بلند قیمتی؛ گفت: در این اوضاع و احوال، بعید به نظر می&zwnj;رسد دولت بتواند این بار، جلوی این افزایش قیمت را بگیرد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ محمدرضا نصیری در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در حال حاضر بازار طلا در حال دور خیز است برای یک پرش بلند قیمتی و برای اینکه به نقطه ایده آلش برسد، چندین بار این کار را کرده است و بدنبال یک پرش، مطمئن است.

وی افزود: در حال حاضر، هیچ نکته خاصی وجود ندارد و در واقع به قول معروف یک حالت خَف کرده است برای بالا رفتن قیمت در بازار.

عضو هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر مرکز مازندران خاطرنشان کرد: در این اوضاع و احوال، بعید به نظر می‌رسد دولت بتواند این بار، جلوی این افزایش قیمت را بگیرد و تجربه سال‌ها فعالیت در بازار نشان می‌دهد که طلا، افزایش قیمت پیدا خواهد کرد.

این فعال پیشکسوت صنفی بازار طلا با اشاره به قیمت دو میلیون و 12 هزار تومانی هر مثقال طلا در بازار، گفت: قیمت دلار در بازار به روی نرخ 13 هزار و 100 تومان جا خوش کرد.

نصیری ادامه داد: سکه امامی در بازار امروز، 4 میلیون و 600 هزار تومان خریدوفروش شد.

به گفته وی، نیم سکه امروز با قیمت دو میلیون و 360 هزار تومان و ربع سکه نیز با نرخ یک میلیون و 460 هزار تومان داد و ستد شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه