۱۰۰ واحد صنعتی مازندران به چرخه تولید بازگشت
استاندار مازندران:

۱۰۰ واحد صنعتی مازندران به چرخه تولید بازگشت

<p><span style="font-size: larger;">استاندار مازندران گفت: تاکنون ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی استان با رفع مشکلات فراروی به چرخه تولید بازگشتند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ احمد حسین زادگان در کارگروه ستاد تسهیل و رونق تولید استان با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارای مشکل با رفع مسائل به چرخه تولید بازگشتند خواستار رفع مشکلات فراروی کارخانجات بزرگ و تولیدی استان شد.

وی همچنین بر لزوم تعیین تکلیف برای رفع مشکلات نساجی مازندران تاکید گرد و گفت: این کارخانه هویت مردم منطقه به شمار می‌رود و باید به مدار تولید بازگردد و بانک‌ها نیز برای فعال شدن واحدهای بزرگ و کوچک همکاری بیشتری داشت باشند.

استاندار مازندران با بیان اینکه تلاش برای حفظ اشتغال در کنار ایجاد اشتغال جدید باید در دستور کار قرار گیرد از بانک‌ها و دستگاه‌های مالیاتی و تأمین اجتماعی خواست تا برای حفظ تولید و اشتغال به کمک بخش خصوصی و دولتی بیایند.

حسین زادگان همچنین با عنوان اینکه جذب سرمایه گذاری جدید در حوزه‌های صنعتی و تولیدی نیز باید در اولویت قرار گیرد خواستار برنامه ریزی برای حل مشکلات فراروی واحدهای تولیدی تعطیل شده و غیرفعال شد تا دوباره به چرخه تولید بازگردند./مهر


ارسال دیدگاه