به گزارش مازند اصناف؛ امیرحسین فخرآوران در گفتوگو با خبرنگار ما با بیان اینکه افزایش قیمت گوجه در بازار ربطی به اصلاح نرخ بنزین ندارد، اظهار کرد: بهدلیل تغییر فصل و سرد شدن هوا، فصل برداشت گوجه در برخی از شهرهای کشور که منبع تامین گوجه در بازار بودند به اتمام رسیده و در نتیجه با کاهش عرضه و از سوی دیگر بالاتر بودن میزان تقاضا، شاهد گرانی قیمت گوجه هستیم.
وی افزود: البته یک مقدار یعنی درصد خیلی پایینی نیز به افزایش خودسرانه نرخ کرایه حمل از سوی رانندگان که بدون جوز قانونی بوده، بر میگردد.
رئیس اتحادیه میوه و ترهبار مرکز مازندران خاطرنشان کرد: یک هفته تا 10 روز دیگر، گوجه جنوب به بازار میآید و قیمتهای حال حاضر بازار شکسته خواهد شد.
به گفته فخرآوران، در حال حاضر در میدان اصلی میوه و ترهبار مرکز مازندران، گوجهفرنگی بوتهای درجه یک به قیمت 10 هزار و گوجهفرنگی گلخانهای درجه یک 12 تا 12 هزار و 500 تومان عرضه میشود که با توجه به سود حدود 25 تا 30 درصدی خردهفروشان، قیمت گوجهفرنگی معمولی درجه یک در سطح شهر حدود ۱۳ هزار و گلخانهای حدود 15 تا 15 هزار و 500 تومان است.
وی گفت: نهایتا تا دو هفته دیگر خلاء ایجاد شده در بازار به دلیل تغییر فصل با دست دادن گوجه فارس برطرف شده و قیمتها کاهش مییابد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه