به گزارش مازند اصناف؛ اسماعیل خاتمی مقدم با بیان اینکه رابطه بخش صنعت با حوزه اطلاع رسانی قطع است درباره بالابودن قیمت محصولات لبنی اظهار داشت: در حال حاضر شاهد ۱۵ درصد افت مصرف محصولات لبنی هستیم و ۷۰ درصد قیمت تمام شده لبنیات را شیرخام و بقیه را دستمزدها و سایر هزینه ها تشکیل می دهد.
وی با بیان اینکه قیمت شیر خام نسبت به سال قبل ۸۰ درصد رشد یافته افزود: صنایع سلولوژی نیز رشد ۱۸۰ درصدی رسیده است.
وی با عنوان اینکه اقتصاد دستوری به نفع تولیدکنندگان و مشتریان نیست گفت: کمتر از ۳۰ درصد محصولات غذایی که مصرف می شود صنعتی و مابقی غیرصنعتی است.
حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آشامیدنی علوم پزشکی مازندران درباره پالم و مصرف آن گفت: در مصرف لبنیات باید سراغ لبنیات پاستوریزه رویم.
وی با اشاره به تشکیل قرارگاه غذایی در سازمان غذا و دارو گفت: شاخص مخاطرات گروه های مختلف غذایی از این طریق شناسایی خواهد شد و وظیفه دولت و دستگاه های نظارتی، کاهش مخاطرات است./مهر
ارسال دیدگاه