افت ۱۵ درصدی مصرف محصولات لبنی در مازندران
نايب رئيس انجمن صنايع غذايي مازندران اعلام کرد

افت ۱۵ درصدی مصرف محصولات لبنی در مازندران

<p><span style="font-size: larger;"> نایب رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران میزان افت مصرف محصولات لبنی را در استان حدود ۱۵ درصد اعلام کرد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ اسماعیل خاتمی مقدم  با بیان اینکه رابطه بخش صنعت با حوزه اطلاع رسانی قطع است درباره بالابودن قیمت محصولات لبنی اظهار داشت: در حال حاضر شاهد ۱۵ درصد افت مصرف محصولات لبنی هستیم و ۷۰ درصد قیمت تمام شده لبنیات را شیرخام و بقیه را دستمزدها و سایر هزینه ها تشکیل می دهد.

وی با بیان اینکه قیمت شیر خام  نسبت به سال قبل ۸۰ درصد رشد یافته افزود: صنایع سلولوژی نیز رشد ۱۸۰ درصدی رسیده است.

وی با عنوان اینکه اقتصاد دستوری به نفع تولیدکنندگان و مشتریان نیست گفت: کمتر از ۳۰ درصد محصولات غذایی که مصرف می شود صنعتی و مابقی غیرصنعتی است.

حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آشامیدنی علوم پزشکی مازندران درباره پالم و مصرف آن گفت: در مصرف لبنیات باید سراغ لبنیات پاستوریزه رویم.

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه غذایی در سازمان غذا و دارو گفت: شاخص مخاطرات گروه های مختلف غذایی از این طریق شناسایی خواهد شد و وظیفه دولت و دستگاه های نظارتی، کاهش مخاطرات است./مهر


ارسال دیدگاه