برپایی جشنواره ملی صنایع دستی در قائم‌شهر

برپایی جشنواره ملی صنایع دستی در قائم‌شهر

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون صنایع&zwnj;دستی اداره کل میراث&zwnj;فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: جشنواره ملی صنایع دستی از 15 تا 19 مرداد ماه امسال در شهرستان قائم&zwnj;شهر برگزار می&zwnj;شود. </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ حسین ایزدی اظهار کرد: تاکنون هشت نمایشگاه استانی صنایع‌دستی در سطح استان مازندران برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جشنواره ملی صنایع دستی از 15 مرداد ماه امسال در مازندران، افزود: این جشنواره از 15 تا 19 مرداد ماه امسال با برپایی 150 غرفه که 80 غرفه به سایر استان‌ها و بقیه به هنرمندان صنایع‌دستی مازندران اختصاص دارد در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهرستان قائم‌شهر برگزار می‌شود.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران اضافه کرد: در کنار برگزاری جشنواره‌ها، بحث برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی نیز در دستور کار قرار دارد.

ایزدی  بیان کرد: باتوجه به اینکه در سال رونق تولید قرار داریم استقبال مردم برای خرید بیشتر شد و تولیدکنندگان توانستند کیفیت را ارتقا دهند و هم استقبال از کالاهای هندی و چینی نیز کمتر شد.

وی ادامه داد: هرچند تحریم تهدید است اما برای هنرمندان صنایع دستی این تحریم‌ها تبدیل به فرصت شد.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اعلام اینکه هنرمندان صنایع دستی با ذائقه روز تولید می‌کند، اظهار کرد: نمد برای دوره استقبال چندانی نداشته اما با طراحی با استقبال چشمگیری مواجه شد./فارس

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه